Három játékot is bejelentett a Tokyo Game Show-n a 110 Industries [VIDEO]

A Tokyo Game Show alatt kapásból három játékot is bejelentett a 110 Industries cég, igaz, ebből kettő nem kapott sok új részletet.

 

Kezdjük a Vengeance is Mine-nal, ami első blikkre az 1995-ben hatalmasat zakózó Rise of the Robots-ot juttatta eszünkbe. A 110 Industries játéka ugyanis egy meches harcolósdi lesz PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, és 2023-ban fog megjelenni. Még nem tudjuk, hogy ki fejleszti. Stefanie Joosten (aki anno a Kojima Productions szolgálatában állt…), a 110 Industries kisegítő kreatív rendezője szerint ő már erre a napra várt az utóbbi fél évben. A tél során csatlakozott ehhez a projekthez, amin éjt nappallá téve dolgozott világszerte egy csapatnyi fantasztikus emberrel.

Egy erős, megmozgató egyjátékos történetet akarnak, ami bátor, friss, izgalmas, és tőle a székünkbe fogunk kapaszkodni. Egy teljesen új élményt kell megalkotniuk a témák és műfajok váratlan módon kivitelezett összekeverésével, és az ipari megszokások esetében is az innovációt kapták feladatul. Joosten szerint ilyesmit még nem láttunk, és úgy látja, hogy ez több lesz mint egy játék; alig várja, hogy megmutassa működés közben.

Aztán itt a következő játék, ahol szintén nem lett megnevezve a fejlesztő: a Red Goes Faster PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re és… Nintendo Switch-re készül, és ez egy sci-fi versenyzős játék lesz, ami kontrasztos élményt fog nyújtani a lélegzetelállító versenyzés és egy érdekfeszítő, szerelmi háromszöggel erősítő történet között, főszerepben Leon Garciával. És ennyi, itt is egy teaser videót dobtak elénk.

A harmadik játékot már kicsit komolyabban mutatatták be: a Soleil egy külső nézetes akciójátékon, a Wanted: Dead-en dolgozik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Ez 2022-ben jön ki, fantasztikus közelharcot és izgalmas lövöldözős játékmenetet kínálva egy veszélyes, sci-fisített Hong Kongban, ahol erős képességek kellenek a túléléshez. A csapat szépen erősített a korábban a Ninja Gaiden rebootokon dolgozó emberekből: a rendező Matsui Hiroaki (a NG rendezője), a producere Okamoto Yoshifuru (a Ninja Gaiden II és a Devil’s Third producere), a vezető tervezője Tsurugai, a zeneszerzője pedig Dasha Rush lesz.

Matsui szerint a főszereplő egy erős hölgy, aki csak az ereje miatt nem fog tudni boldogulni: megvannak a problémái, mert egy közönséges ember kellene, hogy legyen, de mégis veszélyes képességekkel bír, ami miatt sok élet-halál küldetésbe toppan. Ezeket pedig bevállalja, és bár felszínesen vizsgálva nem olyan érzelmes, de azért ő is emberből van. Matsui szerint csábító, hogy egyszerre erős és szép, de keménykötésű mentalitása van, ami miatt az emberi felét nem nagyon mutatja meg. Ő pedig régóta akciójátékokon dolgozik, és emiatt a kákán is gyakran a csomót keresi, főleg az akciós elemekben. Jeleneteket és történettel kapcsolatos jeleneteket csinál már jó ideje, és azt szeretné, ha legalább ebben a játékban eltalálná azt, amit meg akar valósítani.

Tsurugai hozzátette, hogy egy eléggé hardcore játékot próbálnak megvalósítani, ami eltér a japán kiadóktól: sokan ugyanis a kazuárabb címek felé tekintenek, ám a 110 Industries szembe ment a trendekkel, és nyíltan kimondta, hogy egy hardcore játékot akarnak, mert szenvedélyesek eziránt, a csapat pedig jó ideje nehéz akciójátékokat készít, így könnyen összeállt a két fél, mert hasonló elképzelésekkel bírtak, és nekik nem kell meghatározniuk, hogy mit tekinthetnek casual játéknak, így az ő dolguk is jelentősen könnyebb lett…

Tehát Wanted: Dead 2022-ben (PlayStation 5, Xbox Series, PC, és itt tudjuk csak, hogy ki fejleszti: a Soleil), Vengeance Is Mine 2023-ban (PlayStation 5, Xbox Series, PC), majd Red Goes Faster 2024-ben (PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch, PC).

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu