Unreal Engine-en fut a három, felújításra váró Grand Theft Auto játék?

Nem is biztos, hogy kell a címbe a kérdőjel: a Rockstar Games Launcher legújabb frissítése ugyanis (többek között) ezt is megerősítette, holott a három, eredetileg PlayStation 2-re kiadott Grand Theft Auto-felújításról hivatalos bejelentést még nem kaptunk.

 

A trilógia tehát a Grand Theft Auto III-at, a Grand Theft Auto: Vice City-t, továbbá a Grand Theft Auto: San Andreast tartalmazza majd, és a GTA Forumson olvashatjuk, hogy a Rockstar Games Launcher új frissítése olyan stringeket tartalmaz, ami a három játék neve után egyenként egy „unreal” szavacskát biggyeszt, és mivel az Unreal Engine 5-re nem sok esélyt látunk, nagy eséllyel az Unreal Engine 4-et fogja igénybe venni a Rockstar és a Take-Two az „arcfelújított gétéákhoz”.

Mostanában az a pletyka járja, hogy még az idei év során megjelenhet (mivel Dél-Koreában értékelést is kapott már), és a Kotaku is arra hivatkozik, hogy az év végére eljut hozzánk, miközben a DualShockersnek író, és megbízhatóság tekintetében nem sereghajtó Tom Henderson szerint csak valamikor 2022-ben adja ki a Take-Two a trilógiát. Ezen is láthatjuk, hogy mennyire titkolózik a kiadó.

Igaz, talán van miért: régebben mi is beszámoltunk arról, hogy a Grand Theft Auto V PlayStation 5/Xbox Series verzióját a kiadó eltolta novemberről 2022 márciusára. Ha a Take-Two nem akarja túl közel kiadni egymáshoz a két termékét, akkor a GTA PS2-trilógia UE4-es változata vagy idén startol el, vagy csak 2022 második felében számíthatunk rá. És a Take-Two-t ismerve esélyes a konzolosok prioritásban részesítése (PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One… és talán Nintendo Switch?), míg a többi változat (PC, iOS, Android… Google Stadia?) második körös lenne.

Itt most nem fogunk minden képet linkelni, de a GTA Forums oldalán már az ikonok és a töltőképernyők hátterei is felbukkantak, így a kiadónak hamarosan lépnie kell a bejelentéssel kapcsolatban… mert ez már tényleg tarthatatlan.

Forrás: WCCFTech, PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu