Xbox Game Pass: októberben is erősít, és a Windows 11-en is fut

A Microsoft rendszeres frissítésében megtudtuk, hogy mi az első nagyobb újítás az Xbox Game Pass előfizetéses rendszerükben.

 

Ma már elérhető a Totally Accurate Battle Simulator (konzol [Xbox Series, Xbox One], PC, felhő [ez pedig kb. mindent takar…], ID@Xbox [indie cím]). Október 7-én érkezik a The Procession to Calvary (konzol, PC, felhő, ID@Xbox) illetve a Visage (konzol, PC, felhő, ID@Xbox), majd 12-én a Back 4 Blood a megjelenésétől kezdve a szolgáltatás része lesz (konzol, PC, felhő), és mellette a Destiny 2: Beyond Light (PC) is belép. Október 14-én a Ring of Pain (konzol, PC, felhő, ID@Xbox), illetve a The Riftbreaker (Xbox Series (!), PC, felhő, ID@Xbox), majd 15-én a The Good Life (konzol, PC, felhő, ID@Xbox) is jön. Utóbbi kettő kapásból a Game Passon debütál.

A Windows 11-en is elérhető Xbox Game Passban emlékeztetőképp elérhető az AI: The Somnium Files (konzol, PC, felhő), a Dandy Ace (konzol, PC, felhő, ID@Xbox), a Lemnis Gate (felhő), a Marvel’s Avengers (konzol, PC, felhő), a Scarlet Nexus (konzol, PC, felhő), illetve az Unsighted is (felhő, ID@Xbox). DLC-k esetében itt a Minecraft: Seaside Story, a Sea of Thieves negyedik szezonja, illetve a Wasteland 3: The Cult of the Holy Destination 10, a Colorado Collection DLC-je pedig 20%-os kedvezménnyel érhető el a Game Pass-osoknak. Hatodikán és hetedikén az EA Play révén a Battlefield 2042 korai hozzáférésű nyílt bétája fut, 7-étől 15-éig pedig szintén az EA Play-nek köszönhetően tíz órát lehet játszani az NHL 22-vel. Az Xbox Game Pass Ultimate perkje a RuneScape-ben a Skilling and Currency Pack.

Végezetül pedig a távozó játékok: 15-én a Gonner2 (konzol, PC, felhő), a Heave Ho (PC), a Katana Zero (konzol, PC, felhő), a Scourgebringer (konzol, PC, felhő), a Tales of Vesperia: Definitive Edition (konzol, PC), illetve a The Swords of Ditto (PC) lép ki az Xbox Game Pass  szolgáltatásról.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu