Keanu Reeves képregényéből, a BRZRKR-ből egy R-kategóriás film és anime sorozat is készül a Netflixen!

MOZI HÍREK – Keanu Reeves ígéretes friss hírekkel szolgált a Netflix BRZRKR adaptációjával kapcsolatban, és elárulta, hogy már biztosan a The Batman írója írja a forgatókönyvet.

 

A Matrix, a John Wick, és a Cyberpunk 2077 sztárja és „lélegzetelállító” („Te vagy a lélegzetelállító!”) főszereplője, Keanu Reeves érdekes friss hírekkel szolgált a Boom” Studios képregényének különböző adaptációjáról, a BRZRKR-ről, és elárulta, hogy egy igazi R-besorolású akcióőrület lesz (nem az ő szavai). A streaming-óriás jelenleg egy élőszereplős filmadaptációt és a BRZRKR folytatásos anime-sorozatát is fejleszti, és Reeves várhatóan mindkettőben főszerepet kap.

„A Netflixszel dolgozunk együtt, akik nagyon jó fejnek bizonyultak. Megengedik, hogy egy R-besorolású történetet csináljunk, ami nagyon király. Az én ambícióm vagy reményem az, hogy ne a képregény megfilmesített változatát csináljuk, hogy legyenek közös dolgok, mindenképpen a főszereplő és az ő saját szabályrendszere, de hogy máshová is elvihessük ez egészet.”

Amellett, hogy Keanu Reeves azt tervezi, hogy a spinoff anime-sorozatnak köszönhetően mindenféle új irányba viszi a franchise-t, a közkedvelt színész azt is elárulta, hogy a filmhez most szerződtették A Batman íróját, Mattson Tomlint, hogy írja meg a forgatókönyvet a BRZRKR élőszereplős változatához.

„Több különböző animációs céggel is tárgyalunk, és próbáljuk kitalálni, hogy mi legyen. És ismétlem, számomra azt remélem, hogy inspirálnak és befolyásolnak… vannak bizonyos szabályok a történetben, de azt is szeretném, ha más alkotók is megcsinálnák a saját verziójukat. Szóval remélem, hogy egy metaverse egy másik verzióját készíthetem el, ahol különböző mesélők egy szabályrendszerrel, de más helyekre jutnak el vele. Azon dolgozunk, hogy megpróbáljunk létrehozni egy céget az animációval, és felvettünk egy írót a filmhez, Mattson Tomlin-t. Ő nagyon jó fej, és most kezdi összerakni a dolgokat. Ennél a pontnál tartunk.”

A BRZRKR egy brutálisan erőszakos, epikus képregény-saga, amelyet Keanu Reeves írt a New York Times bestseller társszerzőjével, Matt Kindt-tel (Folklords, Justice League of America), a rajzokat pedig Ron Garney (Wolverine, Amerika Kapitány), az Eisner- és Harvey-díjra jelölt Bill Crabtree (BPRD) kolorista és Clem Robins (Hellboy) levelező készítették. A 12 részes limitált sorozat első száma 2021. március 3-án jelent meg a Boom! Studios gondozásában.

A történet egy halhatatlan harcos 80.000 éves küzdelmét követi végig az idők során. A csak „B”-ként ismert férfi félig halandó, félig isten, és átok sújtja, és erőszakra kényszerül, akár az épelméjűsége feláldozásával is. Miután évszázadokon át vándorolt a világban, ez a titokzatos zsoldos talán végre menedéket talált – az amerikai kormánynak dolgozik, hogy megvívja azokat a csatákat, amelyek túl erőszakosak és túl veszélyesek bárki más számára. Cserébe megkapja az egyetlen dolgot, amire vágyik – az igazságot a végtelen véráztatta létezéséről… és arról, hogyan vethet véget neki.

A BRZRKR akciódús világa tökéletes filmnek hangzik mind Keanu Reeves, mind a Netflix számára, és ez utóbbinak valami igazán erős aduászt kell leraknia az asztalra a folyamatban lévő streaming-háborúk során. Mi lehetne erre alkalmasabb, mint egy halhatatlan Keanu Reeves-szel készülő teljes franchise?

Keanu Reeves reneszánsza („reeveszánsza”?) már javában tart, és a BRZRKR csak egy az elkötelezett színész számos készülő projektje közül. Reeves nem egy, hanem egyszerre két legikonikusabb szerepéhez fog visszatérni a John Wick és a Mátrix franchise negyedik filmjével. Elsőként a Mátrix feltámadását láthatjuk majd a vásznakon 2021. december 22-én, a John Wick 4. fejezet pedig 2022. május 27-én kerül az Egyesült Államokban a mozikba.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu