Megérkezett A kaptár – Raccoon City visszavár trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A kaptár – Raccoon City visszavár (Resident Evil: Welcome to Raccoon City) a T-vírus Raccoon Cityben történő kitörésének kezdetén a Spencer Mansionba vezet minket.

 

Ez a filmsorozat teljes rebootja, amely a nulláról indul, tehát ez az új rész teljesen független a Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich korábbi filmsorozatától. A sorozat gyökereihez visszatérve a Welcome to Raccoon City visszavisz minket a hátborzongató Spencer-villába, ahol az eredeti Resident Evil videojátékok szereplői is feltűnnek.

Johannes Roberts írta és rendezte a Resident Evil: Welcome to Raccoon City című filmet. Szereplői: Kaya Scodelario mint Claire Redfield, Hannah John-Kamen mint Jill Valentine, Robbie Amell mint Chris Redfield, Tom Hopper mint Albert Wesker, Avan Jogia mint Leon S. Kennedy, Donal Logue mint Brian Irons főnök, Neal McDonough mint William Birkin, Lily Gao mint Ada Wong, Chad Rook mint Richard Aiken és Marina Mazepa mint Lisa Trevor.

A Sony Pictures sajtóanyaga szerint a hivatalos szinopszis így szól: „Raccoon City, amely egykor a gyógyszeripari óriás Umbrella Corporation virágzó otthona volt, ma egy haldokló középnyugati város. A vállalat kivonulása pusztaságot hagyott a városban… és a felszín alatt nagy gonoszság tombol. Amikor ez a gonosz elszabadul, a városlakók örökre… megváltoznak… és a túlélők egy kis csoportjának össze kell fognia, hogy kiderítsék az Umbrella mögötti igazságot és túléljék az éjszakát.”

„A nagy dolog számomra ebben a filmben a stílusa” – mondta Johannes Roberts az amerikai IGN interjújában az új filmről. „Azt szerettem a játékokban, hogy egyszerűen csak ijesztőek voltak, és nagyrészt ezt akartam, ezt a hangulatot. Állandóan esik az eső, sötét van, Raccoon City tényleg egy ijesztő hely” – mondta.

A többi Resident Evil-filmtől való eltávolodásról Roberts hozzátette: „Ez egy teljesen különálló történet, amely a játék gyökereire és a horror világára épül. Beleszerettem Milla Jovovich-ba, az első film nagyon szórakoztató… de igazán nagy öröm volt egy új franchise gyeplőjét átvenni. Soha nem láttam [a filmekben] a játékok borzalmait és hangulatát, azt, amit akkor éreztem, amikor játszottam ezekkel a játékokkal. Soha nem éreztem ezt a vásznon, és ezt szerettem volna elmondani”.

Ez a film egyébként nem tévesztendő össze egy különálló Resident Evil-projekttel, amely egy másik, nem kapcsolódó folytonosságot mutat be. A Netflixnél egy új Resident Evil-sorozat van fejlesztés alatt, amely Albert Wesker karakterére és ikerlányaira fog koncentrálni. Lance Reddick játssza Albert szerepét, és a színész korábban már megosztotta izgatottságát a projektben való részvétele miatt.

A Resident Evil: Welcome to Raccoon City a tervek szerint 2021. november 24-én kerül a mozikba. Az old school videojátékok rajongói azt biztosan értékelhetik, hogy ezúttal sokkal jobban hasonlít a film  játékokhoz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu