A Microsoft és az Adidas bemutatja a első MS konzol: az Xbox által inspirált tornacipőket [VIDEO]

Ez az első olyan sportkollekció, amely a technológiai óriás 20 éve és a legelső Xbox előtt tiszteleg.

 

Az Adidas cípők, valamint az Xbox rajongóinak érdemes lehet felfigyelniük erre a hírre. A Microsoft és a sportszergyártó cég tegnap bemutatott egy globális megállapodást egy sportmodell gyártására, amely a márka eredeti konzoljának motívumait tartalmazza a 20. évforduló tiszteletére.

Az Xbox 20th Forum Tech névre keresztelt cipők áttetsző zöld színű felületet kaptak, amelyet konkrétan az eredeti Xbox különleges kiadása ihletett, amelyet a Halo: Combat Evolved 2001-es megjelenése alkalmából készítettek, és amely a Microsoft első belépését jelentette a hardver- és szórakoztatóiparban.

Bár úgy tűnik, hogy ez egy limitált kiadású tornacipő lesz, amelyet a Microsoft ajándéktárgyakhoz fog használni, még az év folyamán egy külön Xbox-ihlette tornacipő is kapható lesz.

„Ez csak a kezdete az Adidas-szal való együttműködésünknek, és a következő hónapokban további, a korábbi és jelenlegi Xbox konzolgenerációk által inspirált tornacipők bevezetésével folytatjuk a 20. évfordulónk megünneplését, beleértve az első olyan tornacipőt, amelyet még idén megvásárolhatnak a rajongóink” – magyarázza James Monosmith, az Xbox marketingmenedzsere.

Az Adidas és az Xbox egy launch trailert készített a sneaker partnerséghez, amelyben az eredeti Xbox konzolról és a Halo: Combat Evolvedről készült felvételek láthatók. Az Xbox tornacipők mellett a Microsoft egy Xbox mini hűtőszekrényt is tervez kiadni az ünnepekre. A vállalat azt ígérte, hogy még ebben a hónapban valamikor bővebb információval szolgál az Xbox mini hűtőszekrény terveiről.

A Microsoft és az Adidas közös munkája az Xbox tornacipő kapcsán a Nike, a Sony és a kosárlabdázó Paul George hasonló együttműködését követi az év elején. A PS5 ihlette tornacipő az év elején került forgalomba, több mint két évvel a korábbi PlayStation sneaker után, amelyet a Nike és a Sony 2018-ban készített.

Source: The Verge

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu