Battlefield 2042 béta: a hiányosságai ellenére ígéretes

Bár a Battlefield 2042 bétája sikeresnek bizonyult, azért néhány felhasználó találkozott technikai problémákkal. Nincsenek még benne a játékban a legújabb vizuális fejlesztések, de premierre meglesznek azzal is.

 

Elkezdődött a Battlefield 2042 nyílt bétája, amely október 9-ig tart, és lehetővé teszi, hogy a franchise következő részének első pillanatait megtapasztalhassuk a novemberi hivatalos megjelenés előtt. Bár az első benyomások szerint a játék sikeresnek bizonyult, néhány játékos technikai problémákkal találkozott a játékban.

A DICE gyorsan reagált erre, és kijelentette, hogy vannak olyan vizuális fejlesztések, amelyeket nem lehetett bevezetni a bétában. Más szóval, a fejlesztő tisztában van ezekkel a problémákkal, és már javítja őket, hogy a megjelenés napján már megfelelő élményt nyújthasson.

 

 

Oskar Gabrielson, a DICE vezérigazgatója volt az, aki a Twitteren keresztül megnyugtatta a közösséget. Elmondása szerint az elmúlt hetekben keményen dolgoztak, még akkor is, ha van néhány olyan tényező, ami nem került be a nyílt bétába: „Az elmúlt hónapokban hihetetlen előrelépéseket tettünk, beleértve a vizuális és stabilitási fejlesztéseket is, amelyek még nem kerültek be a nyílt bétába.”

 

 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a projekt késésben van, sőt, nagy tempóban haladnak, hogy a lehető legjobbra csiszolják a Battlefield 2042-t, idézzük: „És szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezekben az utolsó hetekben a megjelenés előtt, mi már a legjobb formánkat hozzuk, és szuperül összpontosítunk arra, hogy egy csodálatos élményt nyújtsunk, amikor a korai hozzáférés november 12-én elindul!”.

A Battlefield 2042 november 19-i, PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series-en közölt megjelenéséig már csak néhány hét van hátra, és olyan újdonságokat hoz, mint a közösségi mérgezés csökkentését célzó új intézkedések, valamint egy Xbox és Playstation cross-gen csomag, amellyel a felhasználók frissíthetik konzoljukat.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu