A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition már hivatalos! [VIDEO]

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition idén érkezik PC-re, PlayStationre, Xboxra és Switchre. A hetek óta tartó szivárgások után a Rockstar végre megerősítette a grafikai és játékmenetbeli fejlesztéseket tartalmazó összeállítást.

 

A Rockstar Games most megerősített egy nyílt titkot: a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition valóság és hamarosan érkezik. A fejlesztő ezt a weboldalán és a hivatalos Twitter-fiókján tette közzé. Mutatott egy rövid videót, amelyben a három PS2-es és Xbox generáció borítójára emlékezik: GTA III, GTA: Vice City és GTA: San Andreas. A cég nem sok információt adott az összeállításról. Azt azonban biztosította, hogy még az év vége előtt elérhető lesz PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre.

Így a Red Dead Redemption 2 és az LA Noire szerzői is elkészíthetik a remaster (vagy remake) változatot, amelyről az elmúlt hetekben mindenféle szivárgásokat olvashattunk. Még mindig vannak kérdések, de azt már tudni lehet, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition” grafikai fejlesztéseket és modernebb játékmenetet fog tartalmazni mindhárom cím esetében, miközben „megtartja az eredetiek klasszikus stílusát és hangulatát”.

Emellett a Rockstar kiszélesíti a fókuszt és megerősítette a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition érkezését Androidra és iOS-re is. A mobil verzió elkészítése azonban egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, és valamikor 2022 első felében fog megjelenni. A stúdió tehát a GTA 3 20. évfordulójára készül a három legikonikusabb játékának remasterelésével és egyéb GTA Online frissítésekkel.

Ha már úgyis lesz remaster, minek játssz a régi részekkel? Ebből az elgondolásból a Rockstar úgy döntött, hogy a jövő héttől kezdve eltünteti a GTA 3, a GTA: San Andreas és a GTA; Vice City-t a digitális boltokból, így a GTA Trilogy – The Definitive Edition lesz az egyetlen módja annak, hogy visszatérjünk ezekhez a részekhez, amint elérkezik a megjelenésük napja. A fejlesztőstúdió ugyanis azt javasolja, hogy javított grafikával térjünk vissza ezekhez a kalandokhoz, amelyeket már modern grafikával élvezhetünk.

Ez nem más, mint egy jól ismert hír megerősítése, hiszen eredetileg Koreában szerepelt a listán, és azóta a Rockstar indítóoldalának frissítései újabb részleteket árultak el a játékról, például a fejlesztéshez használt Unreal Engine. vagy a jövőbeli trófeák ikonjait. Valószínű tehát, hogy néhány héten belül a franchise három legjobb játékának remasterelését kapjuk meg a legmodernebb platformokon – tökéletes ürügy lesz mindez arra, hogy visszatérjünk Liberty Citybe, San Andreasba vagy Vice Citybe.

Forrás: Forrás: Rockstar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu