NE távolítsd el a Nintendo Switch OLED képernyővédő fóliáját!

TECH HÍREK – Az átdolgozott hibrid, a Nintendo Switch OLED megérkezett a boltokba, és az eredeti modellhez képest néhány különlegességgel is rendelkezik. A legfontosabbak: a képernyő(védő), a támasztóláb, és a HDMI-csatlakozó.

 

Alig három hónap telt el a Nintendo Switch OLED bemutatása óta, a Nintendo Switch új változata, amely az eredeti modell és a Nintendo Switch Lite mellett a Nintendo Switch család része lesz. Az új modell által tartalmazott fejlesztések ellenére a bemutató csalódást okozott közönségnek, akik másfajta bejelentésre számítottak.

A Nintendo Switch OLED modellje belsőleg megegyezik a többi változattal, nincs új CPU vagy több RAM, az újdonságok közül pedig a legfontosabb a képernyő, amely a 7 hüvelykes OLED panellel tűnik ki. Ez a képernyő az eredeti Nintendo Switch-től eltérően üvegből készült, és alapfelszereltségként egy védőréteget is tartalmaz.

 

 

Ez a ragasztó szinte észrevehetetlen, de a The Verge-nek arról beszéltek, hogy mennyire fontos, hogy megakadályozza, hogy az üveg apró, éles szilánkokra törjön, amelyek kárt okozhatnak. Ez a ragasztófólia (“anti-scattering adhesive film”) megakadályozza az üveg szétszóródását törés esetén, valamint védi azt a karcolásoktól. Az új Nintendo Switch OLED kézikönyve tartalmaz egy figyelmeztetést erre vonatkozóan, ahol a gyártó külön kiemeli, hogy ne húzzuk le ezt a ragasztófóliát.

A Nintendo megerősítette, hogy ez a védőfólia azonban nem zavarja egy új képernyővédő hozzáadását, azt minden gond nélkül felragaszthatjuk erre a fóliára. A Nintendo Switch OLED másik újdonsága viszont teljes mértékben pozitív: ez a HDMI 2.0 beépítése az új alapba.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu