Menu

A Codemasters “az elmúlt évtized legambiciózusabb és legnagyobb játékát” fejleszti

Miután az EA felvásárolta a Codemasters-t: a Dirt 5 és az F1 2021 fejlesztői most egy nagy AAA-címen dolgoznak.

 

A Codemasters hosszú évek óta az iparág egyik nagyszerű cége, amely az autós játékairól híres. A brit cég idén egy 1,2 milliárd dolláros ajánlatot követően az Electronic Arts része lett, így a Take 2 kikerült a képből, tét héttel a vásárlási szándék bejelentése után.

Az Electronic Arts mindenkor biztosította, hogy szándékuk az, hogy a Codemasters megőrizze szabadságát és identitását, ugyanúgy, ahogyan a Respawnnal is tették. Egy olyan óriással a hátuk mögött, mint az EA, úgy tűnik, a fejlesztők a “legambiciózusabb és legjelentősebb játékra készülnek, amit az elmúlt évtizedben készítettek. ”

Ezt írták le egy fejlesztési vezetői állásajánlatban, amelyet az exputer is megírt. Az ajánlatban a cég producert keresett, hogy csatlakozzon a csapathoz az új projektjükhöz. Bár a legújabb fejlesztés alatt álló játékról nincsenek konkrét információink, az álláshirdetésben pontosították, hogy a cég a Dirt 5 megjelenés utáni tartalmát véglegesíti, tehát már elkezdtek dolgozni a következő triplagyáros projektjükön.

A Codemasters legutóbbi címei nagy sikert arattak, a nagyszerű Dirt 5 például visszatért a saga gyökereihez, és azzal büszkélkedhetett, hogy az Xbox Game Passra való felkerülése után hatalmas játékosszámokat ért el. Szintén nagyot alkottak az F1 2021-gyel, amellyel a Codemasters tudta, hogyan kell új játékmódokkal tökéletesíteni a formulát, jelenleg pedig a GRID franchise legújabb részén, a GRID Legends-en dolgoznak.

Forrás: exputer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu