A következő Far Cry állítólag „online-orientáltabb” lesz

A Ubisoft a hírek szerint a Far Cry 6 megjelenése után a Far Cry franchise átdolgozását tűzte ki célul. A rajongói kritikákat is figyelembe véve ez logikus lépésnek tűnik.

 

Stephen Totilo, az Axios munkatársa azt állította, hogy forrásaiból úgy értesült, hogy a Ubisoft „egy online-orientáltabb megközelítést vizsgál a folytatáshoz”. Forrásai megerősítették azt, amit Jason Schreier újságíró még júniusban a Triple Click Podcastban mondott – miszerint a Ubisoft „radikálisan más irányba igyekszik elmenni a Far Cry esetében” a legutóbbi megjelenés után. Figyelembe véve mindkét újságíró múltját, nincs okunk kételkedni ebben a jelentésben.

Schreier korábban az Assassin’s Creed Infinity-t szivárogtatta ki, amely állítólag teljesen új irányba viszi a franchise-t. A Bloomberg júliusi jelentése arra kényszerítette a Ubisoftot, hogy elismerje az Infinity létezését, de a fejlesztő nem erősítette meg, hogy az Assassin’s Creed mostantól egy fejlődő online platform lesz, ahogy Schreier állította.

 

 

Figyelembe véve a Ubisoft irányát, logikus, hogy a cég a Far Cry 7 esetében is az online-orientált megközelítés felé hajlik. Alig néhány nappal ezelőtt egy Far Cry 6 teaserről úgy gondolták, hogy egy, a sorozat univerzumában játszódó multiplayer játékra utal.

Bár ez a jelentés egyesek számára aggodalomra adhat okot, érdemes megjegyezni, hogy a Far Cry-sorozat legutóbbi néhány bejegyzését pont azért érte kritika, mert állítólag nem hozott semmi újat az asztalra. Valójában ez volt a Far Cry 6 legnagyobb kritikája, sok rajongó és kritikus semmit sem mondott arról, hogy úgy érzi, hogy ez több lenne ugyanabból a játékból, inkább ugyanaz maradt, mint volt, csak jobb látványvilággal és más környezetben.

Amint több információnk lesz a következő Far Cry-ról, azonnal megírjuk.

Forrás: PSLS

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu