A Modern Warfare folytatása? Az Infinity Ward megnyitja austini stúdióját az új Call of Dutyhoz

Az Activision-saga eredeti alkotói máris felveszik a munkaerőt egy ismeretlen fejlesztőhöz.

 

Mindig nehéz kitalálni, hogy a szokásos éves franchise-ok hová irányítják jövőbeli terveiket. Az egyszerre több játék fejlesztése és a szoros megjelenési határidők a kenyere az Activisionnek, amelynek legnagyobb képviselője a Call of Duty. És ha már a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare nagyszerű volt számunkra, úgy tűnik, jó híreket kaptunk róla.

Az Infinity Ward beindította a pletykákat a Modern Warfare esetleges folytatásáról, miután néhány hónapja még tagadta a harmadik remastered játék létezését. A címért felelősök (és a saga eredeti alkotói) bejelentették, hogy a texasi Austinban új fejlesztőstúdiót hoztak létre, amely egy jövőbeli projekt megformálásának céljával bővül.

Ez a csapat a Los Angelesben, Mexikóban és Lengyelországban már meglévő csapatokhoz csatlakozik majd, és az Infinity Ward már most felveszi a profilokat az összes elérhető pozícióra. Ez arra enged következtetni, hogy az új tanulmány eredményeként létrejövő munka még várat magára, mivel még nem öltött formát és nem integrálódott hatékonyan a harci lövöldék szakértői családjába.

Miközben a Modern Warfare új folytatása miatt izgulunk, a sarkon lévő folytatás a Call of Duty: Vanguard. A Sledgehammer Games címe egy fotorealisztikus világra és egy figyelemre méltó technológiai ugrásra fogad, ráadásul a második világháború ábrázolásában némi történelmi szigorral is rendelkezik. A játék november 5-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X | S-re.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu