Az Evil Genius 2: World Domination november 30-án érkezik konzolokra

A Rebellion, Európa egyik legsikeresebb független stúdiója ma bejelentette, hogy az Evil Genius 2: World Domination 2021. november 30-ánth 2021. november 30-án jelenik meg Xbox Game Passra, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PlayStation 4-re és 5-re.

 

A bejelentés alkalmából az Evil Genius 2 konzolos változatának új trailere már most megtekinthető itt.

Azt is bejelentették, hogy a játékot előrendelő bimbózó Evil Geniusok három egyedi, játékon belüli bónusz tárgyat is kapnak a fészkükbe való telepítésből:
Aurora Borealis – ez a gyönyörű figyelemelterelés ül a fedőakciódban, az ügynököket és a turistákat egyaránt elkápráztatják a szép fények.
Fountain of Youth – a kegyenceid isznak ebből a mitikus víztömegből, hogy stat-lökést kapjanak.
Trójai ló – helyezd el ezt a legendás fadarabot a búvóhelyeden, hogy egyedi terveket oldj fel, amelyeket világszerte véghezvihetsz.

A márciusban PC-n megjelenő Evil Genius 2 lehetővé teszi, hogy szabadjára engedd a szuper-gonoszság egyedi stílusát, miközben felépíted a rejtekhelyedet és fedőakciót hozol létre. Szükséged lesz némi segítségre, ha meg akarod szerezni a világuralmat, ezért toborozz és képezz ki hűséges csatlósokat és hatalmas csatlósokat, hogy megvédjék a bázisodat az igazságszolgáltatás kotnyeles erőitől, és segítsenek neked abban, hogy aljas tervről tervre uralhasd a bolygót.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu