A Fortnite fejlesztői elismerik, hogy a AmongUs inspirálta őket az „Imposters” módhoz

Az Epic Games Imposters játékmenete és az Innersloth játékai közötti hasonlóságok túlságosan is nyilvánvalóak voltak.

 

Azt mondják, jobb későn javítani a dolgokat, mint soha. Talán ezért is döntött úgy az Epic Games, hogy miután augusztusban kiadott egy ideiglenes játékmódot a Fortnite-hoz, amely túl sok hasonlóságot mutatott az Among Us játékkal, hogy az Innersloth játékát említi elsődleges inspirációs forrásként. Nyilvánvalóan sok olyan elemet használt az új Fortnite játékmód, ami „Imposters” újdonságai között is szerepelt.

Így tehát az Epic Games cím blogja megosztott egy bejegyzést a v18.20-as javításról, „amely fejlesztéseket hoz az Impostershez, az Among Us által inspirált játékmódhoz az Innerslothból”. És bár ez némi megváltásnak tekinthető a Fortnite készítői számára, az Eurogamer megjegyezte, hogy a játék oldalán nincs utalás az Among Usra.

Azonban hozzáteszik, hogy a Fortnite ki akarta használni a „hírt”, hogy nyíltan csevegjen az Among Us-szal a Twitteren, és nemcsak a játék hivatalos fiókját említette az „Imposters” mód inspirációjaként, hanem azt is, hogy „dolgozzanak valami viccesen „.

Ez az „inspirációs” sztori még augusztusból származik, amikor a Fortnite kiadta az ‘Imposters’ nevű játékmódot, amelyet az Among Us általános javaslatának karbon másolataként érzékeltek. Ebben az értelemben az Innersloth csapata tehetetlenül érezte magát, hogy napjaink egyik legnépszerűbb videojátéka felhasználta az Among Us egyik ötletét, még azután is, hogy tagadták az Epic Games-szel való állítólagos együttműködést. Ezért az ‘Imposters’ premierje óta két hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a Fortnite végre elfogadja az inspirációt.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a dolgok jó irányba haladnak, de ez nem mindig volt így, hiszen az Innersloth csapata nem habozott kimutatni a Fortnite játékmódjának debütálásakor a dühét. Ezért, és megismételve az eleinte elhangzottakat, jobb későn rendbe tenni a dolgokat, mint soha, bár mindenki levonja majd a következtetéseit arról, hogy az Epic Games végre megtette-e a helyes lépést.

Forrás:  AmongUs Twitter-csatorna

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu