Diablo 2 Resurrected: rendszeres szerverösszeomlások

A Diablo 2 Resurrected csatlakozási problémái szinte naponta jelentkeznek, a játékosok megoldásokat követelnek. A Blizzard igyekszik rájönni a problémára – eddig még nem sikerült.

 

Az Activision Blizzardnak nincs túl jó éve. A vállalat bonyolult jogi helyzetbe keveredett a különböző zaklatási ügyek kapcsán indított perek miatt. A helyzet még mindig messze van a megoldástól, és nemrégiben még Kalifornia államnak is be kellett avatkoznia, hogy megakadályozza a bizonyítékok megsemmisítését. És mindezek a dolgok kihatnak a játékokra is.

 

 

A Diablo 2 Resurrected közössége továbbra is panaszkodik a szerverproblémákra, melyektől a cím szinte a megjelenés napja óta szenved. A Blizzard azt állította, hogy vizsgálja a problémákat, de a kapcsolat megszakadása nem szórványos: szinte naponta előfordul.

 

 

Azonnali megoldás hiányában a játékosok fel vannak háborodva, mert nem csak azért, mert nem tudnak játszani, amikor ezek a konfliktusok előfordulnak, de egyes kapcsolatmegszakítások a karakterek és tárgyak elvesztéséhez vezetnek a játékok között. Ez annyira gyakori, hogy a rajongók már nem is veszik komolyan a Blizzard hivatalos üzeneteit ezekről a hibákról.

A Diablo II: Resurrected a Vicarious Visions által újragondolt változata a 2000-es akció-RPG klasszikusnak. A stúdió erőfeszítései egy jelentős grafikai átdolgozásra irányultak, azzal a céllal, hogy az eredeti cím lényegét ne változtassák meg túlságosan. De ebbe a lényegbe a zökkenőmentes játékélmény is  bele kellene hogy tartozzon…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu