Monster Hunter Rise és Sunbreak: nem lesz progresszív átvitel a Switch és a PC között

Monster Hunter Rise: A Capcomnál azt mondják, hogy nem tudják megvalósítani a haladás átvitelét és a keresztjátékot a két verzió között. Pedig régóta szeretnék a rajongók.

 

A Monster Hunter Rise nagy siker. A Capcom címe nemrégiben csillagászati eladásokkal büszkélkedhetett Nintendo Switch-en, és most arra készül, hogy jövő év elején PC-re is megérkezzen. Sajnos azonban a PC-s felhasználók nem tudják majd átvinni a hibrid konzolról a fejlődésüket.

 

 

Ez olyasmi, amit a játékosok már régóta követelnek, és arra kérték a fejlesztőket, hogy tegyenek erőfeszítéseket ennek a funkciónak a megvalósítására, és könnyítsék meg az egyik játékból a másikba való átmenetet. A Capcom meghallgatta a kéréseket, és megvizsgálta, hogy van-e rá mód, hogy ezt lehetővé tegye, de arra a következtetésre jutott, hogy ez nem lehetséges.

 

 

„Meghallgattuk a Cross-Save és Cross-Play iránti kéréseteket a Monster Hunter Rise és Sunbreak játékokban, de sajnos a fejlesztési folyamat során végzett elemzés után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem tudjuk megvalósítani. Mint mindig, most is nagyra értékeljük a visszajelzéseket és a támogatást” – áll a hivatalos Twitter-fiókon közzétett üzenetben.

 

 

A játékban egyébként új területeket fedezhetünk fel és küldetéseket teljesíthetünk a történeten keresztül, amely során új szörnyekkel találkozhatunk. A Capcom szerint ráadásul egy teljesen új játékmenetet kell majd elsajátítanunk.

A Monster Hunter Rise-t a kritikusok és a közönség is elismeréssel fogadta. Nemrég nyerte el az év legjobb játékának járó díjat a Japan Game Awards-on.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu