Az új Marvel’s Guardians of the Galaxy trailerben csapatmunkát és egy titokzatos karaktert láthatunk [VIDEO]

Az október 26-i PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC megjelenés előtt az Eidos-Montréal kiadta a Marvel’s Guardians of the Galaxy hivatalos launch trailerét, melynek révén a játék megjelenése előtt egy utolsó betekintést nyerhetünk néhány adrenalinpumpáló összecsapásba, amelybe a csapat kalandjaik során keveredik.

 

Mint sok korábbi trailer, ez a legutóbbi is bemutat a játékosoknak néhányat a sok karakter közül, akikkel a játékosok a kaland során találkozni fognak. Ezek közé tartoznak a Hellraisers, az Universal Church of Truth és néhány ijesztően kinéző ellenség.

Az új arcok mellett még több játékmenetet is láthatunk, és alaposabb betekintést nyerhetünk néhány olyan képességbe, amelyekkel olyan karakterek rendelkeznek majd, mint Drax és Gamora. Persze nem is létezhetne a Guardians of the Galaxy csapatmunka nélkül, amit a trailer is bemutat különböző rövid klipekkel, amelyekben a csoportos harcok működését mutatják be.

„Bár a különbözőségeik gyakran bajba sodorják őket, a csatatéren minden egyes Őrző hozzájárul valami különleges dologgal a csapathoz” – olvasható a szinopszisban, hogy hogyan működik a játékmenet a készülő játékban. „A robbanásspecialista Rocket jól felszerelt a hatásos területre kiterjedő sebzés kiosztására, Groot páratlan védekező támogatást nyújt, Drax minden ellenálláson fejjel előre tör át, Gamora pedig gyors és precíz kardforgatással kaszabol kölcsönöz a csapatnak. Star-Lord szerepében pedig a játékosok a csatatéren és a történet során is maguk irányítják majd a harcot és az eseményeket.

Az új trailert itt nézheted meg:

Forrás: ComingSoon.net

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu