Meglepően nagy siker lett a Nintendo Switch OLED az Egyesült Királyságban!

Az új verzió érkezése az egyik legnagyobb siker a konzolcsaládból a briteknél.

 

A Nintendo Switch OLED már kapható, jobb vizuális minőséggel és magával ragadóbb hangrendszerrel. És bár a legtöbb felhasználó úgy vélte, hogy nem kínál jelentős változásokat az eredeti konzolhoz képest, az első eladások az Egyesült Királyságban megerősítik a sikert. Végtére is, a Nintendo Switch OLED elindítása kiváló értékesítési hetet hagyott a Nintendo számára, méghozzá jelentősen is, mivel messze meghaladja a Nintendo Switch Lite első napjait a boltokban.

A GamesIndustry által összeállított néhány számadat jól mutatja a Nintendo Switch OLED kezdeti sikerét. Az új konzol megjelenése egyedül az eladásokban olyan kritikus pillanatoktól maradt el, mint az eredeti konzol piacra kerülése vagy olyan különleges napok, mint a karácsony vagy több fekete péntek. Minden más értéket beelőzött az új kütyü, mindent egybevetve tehát, jó kezdés ez a Switch család új tagja számára.

Ráadásul a Nintendo már most elkezdhet ünnepelni, hiszen a Nintendo Switch OLED eladásai messze meghaladják a Nintendo Switch Lite első hetében elért eladásokat. A mai napon látottak szerint a konzol kisebbik változata csak a Nintendo Switch teljes eladásainak 20%-át teszi ki az Egyesült Királyságban való megjelenése óta. Ehhez képest az OLED változat határozottan belépett a piacra, és a múlt heti premierje óta elérte a Nintendo Switch összes eladásának 70%-át. Másrészt mindezt tetézi a nemrég megjelent Metroid Dread sikere, amely miatt több Nintendo Switch OLED egységet adtak el, és amely egyben minden idők egyik legjobban spanyol játékának is számít.

Elmondhatjuk tehát, hogy a Nintendo Switch OLED-nek sikerült megragadnia a közönség figyelmét, legalábbis a kezdeti időkben. És az is fontos fegyvertény, hogy az új képernyője a játékosoknak általában nagyon bejön, – annak is köszönhetően, hogy hálistennek eltávolodott a rettegett Pentile technológiától. Ha azonban a Switch ezen új verziójának beszerzésén gondolkozol, tartsd szem előtt, hogy nem tanácsos eltávolítani a képernyővédőt, és ne felejtsd el, hogy a Joy-Con továbbra is valószínűleg drifting problémáktól szenvedhet.

Mindezeket félretéve a Nintendo hardvere olyan konzolnak ígérkezik, amely a kiváló képminőséggel nyújt magával ragadó élményeket.

Forrás: Forrás: GamesIndustry

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu