Menu

Milyen platina trófeáért gratulál Andy Serkis? [VIDEO]

A Sony egy bizarr marketinges kampányba vághatott egy listázatlan YouTube-videóval.

 

A ResetErán bukkant fel a videó, amiben egy színész, név szerint Andy Serkis gratulál a játékosoknak, mert összehoztak egy platina trófeát. És innen van a sötétben tapogatózás, mert vajon milyen játékkal kapcsolatban gratulálhat a Venom: Let There Be Carnage (magyarul pedig Venom 2 – A vérontó) film rendezője? Az a film fel is bukkan néhány bevágás erejéig, miközben Andy Serkis szó szerint ezt mondja: „Gratulálok a platina trófea eléréséhez. Ez aztán teljesítmény. Szép munka!” A videót lent meg lehet amúgy tekinteni.

Mondhatnánk, hogy biztosan a Venom 2-höz készült játékhoz készült ez a videó… de ilyen játékadaptációról nincsen tudomásunk. Sem a Sony, sem Andy Serkis nem említette meg hivatalosan ezt a videót, így igazán érdekes az, hogy ez a videó létezik (sőt, pláne az, hogy a PlayStation hivatalos, európai csatornájára lett feltöltve…) Marvel’s Spider-Man 2? Abban Venom fel fog bukkanni Peter Parker és Miles Morales mellett, és ez a „masszív, sötétebb” játék bár készül, 2023-ig nem fog megjelenni. Akkor miért rögzítették ezt a kisfilmet ilyen korán, ráadásul egy olyan film „melléktermékeként”, ami a játék PlayStation 5-exkluzív megjelenésére talán irreleváns lesz?

Az egyik lehetséges teória az, hogy a Sony direkt listázatlan feltöltéssel készült, mert ezt egy emailben kiküldi azon játékosoknak, akik összehoznak egy platinát egy belsős fejlesztésű, first-party játékban. Ebből kisakkozva át lehetne ugrani a Marvel’s Spider-Manre, esetleg a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesra, és mivel mind a két játék elérhető már jó ideje, logikusnak is hangzik. A Sony 2012 óta bizonyos platinázások esetében tényleg küld emaileket… de azért volt arra példa, hogy valaki sosem játszott a Horizon Zero Dawnnal, mégis kapott egy gratuláló emailt a Sony-tól.

Egyszer csak ki fog derülni, hogy mi ez a 4D-s, négy dimenziós játék, amit a Sony éppen velünk művel, de az biztos, hogy valahogy az új Venom-filmet nehéz idekötni.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu