Milyen platina trófeáért gratulál Andy Serkis? [VIDEO]

A Sony egy bizarr marketinges kampányba vághatott egy listázatlan YouTube-videóval.

 

A ResetErán bukkant fel a videó, amiben egy színész, név szerint Andy Serkis gratulál a játékosoknak, mert összehoztak egy platina trófeát. És innen van a sötétben tapogatózás, mert vajon milyen játékkal kapcsolatban gratulálhat a Venom: Let There Be Carnage (magyarul pedig Venom 2 – A vérontó) film rendezője? Az a film fel is bukkan néhány bevágás erejéig, miközben Andy Serkis szó szerint ezt mondja: „Gratulálok a platina trófea eléréséhez. Ez aztán teljesítmény. Szép munka!” A videót lent meg lehet amúgy tekinteni.

Mondhatnánk, hogy biztosan a Venom 2-höz készült játékhoz készült ez a videó… de ilyen játékadaptációról nincsen tudomásunk. Sem a Sony, sem Andy Serkis nem említette meg hivatalosan ezt a videót, így igazán érdekes az, hogy ez a videó létezik (sőt, pláne az, hogy a PlayStation hivatalos, európai csatornájára lett feltöltve…) Marvel’s Spider-Man 2? Abban Venom fel fog bukkanni Peter Parker és Miles Morales mellett, és ez a „masszív, sötétebb” játék bár készül, 2023-ig nem fog megjelenni. Akkor miért rögzítették ezt a kisfilmet ilyen korán, ráadásul egy olyan film „melléktermékeként”, ami a játék PlayStation 5-exkluzív megjelenésére talán irreleváns lesz?

Az egyik lehetséges teória az, hogy a Sony direkt listázatlan feltöltéssel készült, mert ezt egy emailben kiküldi azon játékosoknak, akik összehoznak egy platinát egy belsős fejlesztésű, first-party játékban. Ebből kisakkozva át lehetne ugrani a Marvel’s Spider-Manre, esetleg a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesra, és mivel mind a két játék elérhető már jó ideje, logikusnak is hangzik. A Sony 2012 óta bizonyos platinázások esetében tényleg küld emaileket… de azért volt arra példa, hogy valaki sosem játszott a Horizon Zero Dawnnal, mégis kapott egy gratuláló emailt a Sony-tól.

Egyszer csak ki fog derülni, hogy mi ez a 4D-s, négy dimenziós játék, amit a Sony éppen velünk művel, de az biztos, hogy valahogy az új Venom-filmet nehéz idekötni.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu