A Call of Duty: Vanguard zombis módja hátborzongató előzetest kapott [VIDEO]

Itt vannak a Treyarch legújabb, második világháborús FPS játékának első zombis részletei.

 

A zombik visszatérnek az idei Call of Duty: Vanguardban. Az Activision, a Sledgehammer Games és a Treyarch csütörtök reggel egy trailert mutatott be a módhoz, amely először enged betekintést a játékosoknak a régimódi zombigyilkos akcióba. Míg a Call of Duty: Vanguard nagy részét a Sledgehammer fejleszti, a zombis mód a Treyarch közös munkája lesz – a stúdió áll az eredeti élőhalott élmény mögött, egészen a 2008-as Call of Duty: World at Warig.

A második világháborús környezethez való visszatéréssel úgy tűnik, hogy a Vanguard Zombies játékában még több okkult akciót kapunk. A trailerben egy náci kapitányt láthatunk, aki egy különleges ereklye segítségével új tudásra és a halottak feltámasztásának képességére tesz szert. Látjuk, ahogy a játékosok második világháborús fegyvereket használnak, portálokba ugranak, kristálykardokat aktiválnak, tűzkarikákat helyeznek el a földön, és Billie Eilish-t hallgatnak.

A trailerben különböző kristályok és ereklyék is láthatóak, amelyeket a játékosok használhatnak. Úgy tűnik azonban, hogy minden segítségre szükségük lesz, hiszen a trailerben néhány különleges zombitípust is láthatunk – köztük egy többkarú, háromszemű, lángoló zombi-istent.

A zombis mód a Treyarch legutóbbi, Call of Duty: Black Ops Cold War című franchise-jának fejlesztése során más irányt vett. A pályák ugyanis mostantól mind ingyenes frissítések a játékosok számára, nem pedig drága DLC csomagok. A fejlesztők emellett olyan zombis játékmódokat is beiktattak, mint az Outbreak, amelyek kicsit megkeverik a körökre osztott formulát. Egyelőre nem világos, hogy a stúdió más módokkal kísérletezik-e, vagy a pályákat ingyenesen adja ki a Call of Duty: Vanguardban; a Treyarch egy későbbi időpontban további részleteket fog elárulni a módról.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Windows PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Addig is olvasd el legfrissebb előzetesünket a játékról.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu