Gina Carano elkezdte az új westernjének, a Terror a prérin forgatását

MOZI HÍREK – A Mandalorian egykori sztárja, Gina Carano már forgatja első projektjét, miután kirúgták Cara Dune szerepéből.

 

Gina Carano hivatalosan is visszatért a munkába, miután kirúgták a Mandalorian sorozatból. Korábban már bejelentették, hogy a Cara Dune színésznője a White Knuckle című thrillerben fog szerepelni, amelynek producere is ő lesz. Míg ez a projekt még mindig készül, Carano a hírek szerint egy különálló, Terror on the Prairie (Terror a prérin) című westernfilm munkálataiba kezdett bele, amelynek forgatása a héten kezdődött.

A Deadline szerint a Terror on the Prairie egy „pionír családról szól, amely visszavág egy gonosz törvényen kívüliekből álló bandának, amely terrorizálja őket a Montana síkságán újonnan épített farmjukon”. A Terror on the Prairie rendezője Michael Polish (Northfork, Force of Nature). A film producere Dallas Sonnier (Bone Tomahawk), és a White Knuckle-hoz hasonlóan a The Daily Wire-ral együttműködve készül. A forgatókönyvet Josiah Nelson írta.

Akárcsak a White Knuckle esetében, Gina Carano a főszerep mellett a produceri feladatokat is ellátja. A Terror On the Prairie további sztárjai: Nick Searcy (Justified), Donald „Cowboy” Cerrone MMA harcos, Tyler Fischer stand-up komikus, Heath Freeman (Skateland), Samaire Armstrong (The O.C.), Travis Mills (Counting Bullets), Matthias Hues (I Come in Peace), Rhys Becker, Izzy Marshall, Jeremy Gauna és Thomas White Eagle.

Ez lesz az első film Gina Carano főszereplésével, miután az év elején nyilvánosan kirúgták a Mandalorianból. Egy sor ellentmondásos online posztot és az azt követő közösségi média kampányt követően, amely a kirúgását célozta, bejelentették, hogy Carano nem tér vissza Cara Dune szerepében a The Mandalorian 3. évadában. Carano elmondta, hogy mindenki mással egy időben értesült a kirúgásáról, és a hír vegyes reakciókat váltott ki.

Nagyon hamar az eset után Ben Shapiro, a The Daily Wire munkatársa bejelentette, hogy új partnerséget kötött Caranóval, hogy a színésznő karrierje tovább folytatódjon. A hírek szerint a White Knuckle című filmben fog szerepelni, mint egy „erős akaratú nő”, aki visszavág az őt célba vevő sorozatgyilkosnak. A Deadline most arról számol be, hogy ennél a projektnél 2022 elejére tolódott ki a forgatás, így Carano addig is dolgozhat a Terror a prérin című filmben.

„A jelenlegi hollywoodi viszonyok bizonytalanságát és az uralkodó osztály figyelemre méltó túlkapásait látva meghoztuk azt a nehéz, de megfontolt döntést, hogy tovább lovagolunk a vadnyugatra, hogy a saját feltételeink szerint csináljunk filmet” – mondta Dallas Sonnier producer egy nyilatkozatban. „A The Daily Wire minden támogatást megadott Ginának és csapatunknak, amit csak kérhetnek a producerek. Büszkévé lehetnek majd magukra, hogy valami igazán nagyszerűt készítünk.”

Michael Polish rendező hozzátette: „Visszatérhetek a szülőállamomba, Montanába, hogy egy westernt rendezzek Dallasnak és Amandának, a producerek ritka fajtájának, akiket igazán tisztelek, és ez hatalmas vonzerő”.

A Terror on the Prairie jelenlegi tervei szerint a film kizárólag a Daily Wire tagjai számára debütál 2022 tavaszán. A White Knuckle forgatása szintén 2022 első negyedévében kezdődik. A hírek szerint a The Mandalorian 3. évadának forgatása is elkezdődött, de ne számítsunk Cara Dune visszatérésére.

Forrás: Deadline

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu