Novembertől több PlayStation Plus-játékra számíthatunk!

A Sony-nak sokáig tartott, hogy eszébe jusson: a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön fizetős online multiplayerért cserébe talán nem csak havi három játékot kellene a PlayStation Plus-előfizetőknek szolgáltatnia.

 

Gondoljunk bele: idén már ritkaságnak bizonyult, ha a szokásos menetrendtől (két PlayStation 4-es játék, illetve egy, többnyire friss megjelenésű PlayStation 5-ös játék, vagy egy korábbi termék PS5-ös verziója) a Sony eltért. Ez pedig nem vetett valami jó fényt a PlayStation Plus szolgáltatásra, pláne azért nem, mert többször eléggé megkérdőjelezhető címeket tettek „a kékek” ingyenessé (pl. most októberben egy golfjátékot…?). Ezért is próbálja menteni a menthetőt a Sony egy új PlayStation Blog posztban.

A PlayStation VR immár öt éve, hogy elstartolt, és azóta eljárt felette (is) az idő, így nem csoda, hogy a következő generációs verziója, aminek nevét jelenleg még nem tudjuk, már készül a PlayStation 5-höz. A Sony Interactive Entertainment (SIE) ennek mellékszálaként közölte, hogy novembertől a PlayStation Plusosonak havi három extra PlayStation VR-játék is járni fog. Úgyhogy a három játékból ismét hat lesz, miután a PlayStation 3/PlayStation Vita páros kivonult a listából.

További részleteket „a következő hetek során” közölnek, magyarul majd az októberi utolsó szerda során, 27-én közlik majd a novemberi kínálatot, amiben a három PlayStation VR termék is ott lesz. De a SIE nem állt meg ennyinél: a cég közölte, hogy az öt legjátszottabb PlayStation VR-os játék mi is: Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, illetve Resident Evil 7: biohazard. Európában ugyanez a sorrend, csak helyet cserélt a PlayStation VR Worlds a Beat Saberrel; Észak-Amerikában Rec Room, Beat Saber, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Job Simulator, illetve Firewall: Zero Hour a sorrend; míg Japánban Resident Evil 7: biohazard (mondjuk arrafelé épp fordított a cím: Biohazard 7: Resident Evil…), The Elder Scrolls V: Skyrim VR, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, illetve Gran Turismo Sport a sorrend. Úgyhogy csak a TES V és a Beat Saber van ott mind a három régió toplistáján…

Bár értékelendő a PlayStation Plus bővítés, nem mindenki rendelkezik PlayStation VR-ral. Nem lett volna célszerűbb mondjuk négy PS4-es és két PS5-ös játékot adni?

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu