Menu

Novembertől több PlayStation Plus-játékra számíthatunk!

A Sony-nak sokáig tartott, hogy eszébe jusson: a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön fizetős online multiplayerért cserébe talán nem csak havi három játékot kellene a PlayStation Plus-előfizetőknek szolgáltatnia.

 

Gondoljunk bele: idén már ritkaságnak bizonyult, ha a szokásos menetrendtől (két PlayStation 4-es játék, illetve egy, többnyire friss megjelenésű PlayStation 5-ös játék, vagy egy korábbi termék PS5-ös verziója) a Sony eltért. Ez pedig nem vetett valami jó fényt a PlayStation Plus szolgáltatásra, pláne azért nem, mert többször eléggé megkérdőjelezhető címeket tettek „a kékek” ingyenessé (pl. most októberben egy golfjátékot…?). Ezért is próbálja menteni a menthetőt a Sony egy új PlayStation Blog posztban.

A PlayStation VR immár öt éve, hogy elstartolt, és azóta eljárt felette (is) az idő, így nem csoda, hogy a következő generációs verziója, aminek nevét jelenleg még nem tudjuk, már készül a PlayStation 5-höz. A Sony Interactive Entertainment (SIE) ennek mellékszálaként közölte, hogy novembertől a PlayStation Plusosonak havi három extra PlayStation VR-játék is járni fog. Úgyhogy a három játékból ismét hat lesz, miután a PlayStation 3/PlayStation Vita páros kivonult a listából.

További részleteket „a következő hetek során” közölnek, magyarul majd az októberi utolsó szerda során, 27-én közlik majd a novemberi kínálatot, amiben a három PlayStation VR termék is ott lesz. De a SIE nem állt meg ennyinél: a cég közölte, hogy az öt legjátszottabb PlayStation VR-os játék mi is: Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, illetve Resident Evil 7: biohazard. Európában ugyanez a sorrend, csak helyet cserélt a PlayStation VR Worlds a Beat Saberrel; Észak-Amerikában Rec Room, Beat Saber, The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Job Simulator, illetve Firewall: Zero Hour a sorrend; míg Japánban Resident Evil 7: biohazard (mondjuk arrafelé épp fordított a cím: Biohazard 7: Resident Evil…), The Elder Scrolls V: Skyrim VR, PlayStation VR Worlds, Beat Saber, illetve Gran Turismo Sport a sorrend. Úgyhogy csak a TES V és a Beat Saber van ott mind a három régió toplistáján…

Bár értékelendő a PlayStation Plus bővítés, nem mindenki rendelkezik PlayStation VR-ral. Nem lett volna célszerűbb mondjuk négy PS4-es és két PS5-ös játékot adni?

Forrás: Gematsu

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu