Menu

Abandoned: hamarosan új tartalommal bővül az app, különálló lesz a Prologue

A Blue Box Game Studios és az Abandoned esetében nem könnyű bárminemű pozitív marketinget alkalmazni (mert maguknak kereste a bajt a kis, elvileg holland stúdió).

 

A Hasan Kahraman vezette stúdió Twitter-fiókján olvashattuk, hogy a korábban beígért felvezető játék, a Prologue, tényleg különálló lesz. Így a Prologue lehetővé teszi majd, hogy kisebb ízelítőt kaphassunk az Abandonedból, ahol talán jobb ötlet lenne idézőjeleket használni, hiszen maga a játéknak neve sincsen még véglegesítve. A prológusról hamarosan a weboldalán több részletet is közölni fog a stúdió.

Ez eddig jól hangzik, de ott van ugye a szintén hasonlóan nagy hírverést kapó, aztán tartalmában egy ólajtó szintjén bukó Realtime Experiences app, amiben az első teaser videó nem volt más mint az, amit a holland csapat korábban már feltöltött Twitterre (és bár mindez eléggé hajmeresztőnek és komikusnak hangzik, sajnos tényleg valós eseményekről van szó…). Az az app jelenleg nem sok haszonnal bír, és erről a „kékdobozosok” is tudnak, ugyanis a tweetjükben kiemelték, hogy közelítenek ahhoz, hogy kiadjanak egy új trailert az appban, de nem tudnak pontos megjelenési dátumot adni. Ez jó is, mert korábban a beígért határidőket nem tudták tartani…

Egy másik tweetben pedig azt írták, hogy a helyzet egy kihívás nekik. Nem akarják ugyanazon hibákat elkövetni (bejelentenek egy napot, utolsó pillanatban elhalasztják, ismétlés az első lépésről), így nehéz nekik precízebb, pontosabb időpontot adni az új tartalmi frissítésre. Annyit mondanak csak, hogy „hamarosan”, de Kahramanék szerint már nincsen olyan sok időre szükségük. A trailerben a megfelelő prezentációt szeretnék elérni. (Ez azért vicces, mert a teaserben… eléggé csapnivaló volt, amit előadtak.)

A Prologue tehát olyan lehet, mint a Metal Gear Sold V: The Phantom Pain számára volt a Ground Zeroes alcímű MGSV. Igaz, ez a prológus viszont ingyenes lesz, ráadásul nem az app részeként keressük majd. Ettől függetlenül kicsit érthetetlen a stratégia, amit a Blue Box művel.

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu