Vadonatúj nyílt világú online RPG játék a Blizzardtól?!

Egy új álláshirdetés szerint a Blizzard egy nyílt világú online RPG játékot fejleszthet. A stúdió olyan szakembert keres, akinek van tapasztalata ezeken a területeken, és aki csatlakozna egy be nem jelentett projekthez.

 

Úgy tűnik, hogy a Blizzard nem fogja vissza magát a céget sújtó jogi problémák dacára sem, hiszen tömérdek olyan új projekten dolgozik folytatja, mint például a Diablo Immortal vagy az Overwatch 2. És ez még mind nem elég, hiszen most a videojátékok világából keres szakembereket egy be nem jelentett projekthez, amelyet a cég az RPG műfajon belülre sorolja, és nyílt világú lesz, valamint online móddal is rendelkezik ,ajd.

Ezt olvashatjuk a Blizzard állásajánlatok oldalán, ahol egy tartalomtervezői pozíciót hirdetnek. Egy olyan munkalehetőség, amelyhez olyan feladatok és követelmények társulnak, mint „új események és tartalmak tervezése és megvalósítása egy nyitott világhoz”, „az RPG játékok jutalmazási mechanikájának kidolgozása”, „első személyű lövöldözős játékokban szerzett tapasztalat”, és „korábbi tapasztalat online / többjátékos játékok tervezésében „.

Így máris megérthetjük, hogy mit tarthat a kezében a Blizzard, bár nyilván még sok információt kell megtudnunk ahhoz, hogy megértsük a cég szándékait. Ráadásul ez az állásajánlat, mint látható, nem ad támpontokat arról, hogy a projekt milyen fejlesztési fázisban van, így még eltarthat néhány hónapig, mire a Blizzard néhány első képpel jutalmazza meg a várakozást.

Még mivel sok az ismeretlen tényező tehát, nincs például a hivatalos bejelentés, vagy a platformok sem ismertek, amelyekre az új játék megjelenik.

Ti mire tippeltek, mi lehet ez az új projekt? Osszátok meg a kommentárokban!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu