Megmutatta mit tud a Steam Deck játékfuttatás közben! A Steam a Twitteren mutatott be több játékot is a Valve konzolján! [VIDEO]

Láthatjuk a Psychonauts 2-t, Control, a The Witcher 3-at vagy a klasszikus System Shock 2-t a hordozható játék PC-n: Steam Deck.

 

Ahogy telnek a napok, úgy várjuk egyre jobban, hogy végre kézbe vehessük a Steam Decket, a Valve hordozható Gaming PC-jét, amely a Twitteren indította el hivatalos profilját, és több videót is megosztott a rajongókkal néhány, az eszközzel kompatibilis játékról. Ezek között olyan friss megjelenéseket is láthatunk, mint a fantasztikus Psychonauts 2 vagy olyan klasszikusokat, mint az emlékezetes System Shock 2.

„Megosztjuk a Steam Deck gyártásával kapcsolatos híreket, cikkeket a világ minden tájáról származó fejlesztőktől, akiknek a fejlesztőkészletek a birtokukban vannak, és videókat azokról a játékokról, amelyeket a Steam Deck csapata tesztel”, olvasható a profil hivatalos leírásában a Twitteren „Tudasd velünk, milyen játékokat szeretnél látni a Decken!”, teszik hozzá rövid bemutatkozó üzenetükben.

A Psychonauts 2 és a System Shock 2 mellett olyan játékokról is megosztottak már videókat, mint a The Witcher 3 vagy a Sable, és egy gyönyörű fotót is, amelyen a Dyson Sphere egyik szerzője Tokió utcáin élvezi a játékot. Nyilván ezeken a videókon nem láthatjuk részletesen a Steam Deck játékainak grafikai minőségét, hiszen olyan screenshotokról van szó, amelyek közvetlenül a Valve hordozható Gaming PC-jét mutatják. Mégis, jó ízelítőt nyújtanak abból, hogy mire számíthatunk ezzel az eszközzel a kezünkben.

Ez a Twitter-profil napokkal azután érkezett, hogy maga a Valve is megmutatta a Steam Deck belsejét, hangsúlyozva, hogy bár a felhasználó szabadon módosíthatja a hardvert, ez egy nagyon szigorúan tervezett eszköz, amelynek alkatrészeit úgy választották ki, hogy ne lehessen boldogan cserélgetni. Ami a nyilvánosságot illeti, a fejlesztők is pozitív üzeneteket indítottak, kiemelve, hogy a Steam Deck jól működik.

Nagyon optimista a piaci sikerrel, a Half-Life szerzői és a Steamért felelősök remélik, hogy a jövőben több Steam Deck lesz, akár a Valve-tól, akár más cégektől.

Forrás: Steam Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu