The Invincible: Itt a Stanislaw Lem regényén alapuló sci-fi thriller hangulatos trailere és megjelenési éve [VIDEO]

A The Invincible egy űrbeli sci-thriller kalandjáték PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re | S, amelyet a The Witcher 3 veteránjai készítettek és amely Stanislaw Lem 1964-ben megjelent, A Legyőzhetetlen című regénye alapján készül.

 

A The Invincible FPS nézetű sci-fi thrillerként kerül a boltokba, amely egy retrofuturisztikus univerzumban (atompunk) játszódik, amelyet a hidegháború alatti űrverseny utolsó szakasza ihletett. „Egy ellenséges bolygón [Regis III] ébredsz fel azzal a feladattal, hogy megmentsd az űrhajód elveszett legénységét. Bár te túlélted a tragédiát, szörnyű titkok tárulnak fel a szemed előtt erről a bolygóról. Ahogy folytatod a nyomozást, rájössz, hogy lehet, hogy van ott valaki, vagy valami más, és hogy vannak olyan helyek, mint ez a bolygó, amit jobb, ha nem közelítesz meg. De mire ez megtörténik, már túl késő lesz visszafordulni” – olvashatjuk a sajtóközleményben.

 

Végre egy új sci-fi játék a világűrben!

 

A Starward Industries a The Invincible-el egy nem lineáris történetet kínál, amely a felhasználók döntései, más karakterekkel való kapcsolatai és meggyőző képességei alapján halad előre, Stanislaw Lem azonos című kultikus műve alapján. Egyszóval egy újabb videojáték erősíti meg azt a nagyszerű formaállapotot, amelyben a térbeli beállítások fejlesztései újra megtalálni látszanak.

Ilyen értelemben hamarosan megkapjuk a Dead Space remake-jét, a PUBG a jövőbe utazik az űrbörtönben játszódó The Callisto Protocol című játékkal, míg a The Elder Scrolls alkotói, a Bethesda a Starfieldet dobja piacra.

A The Invincible PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re kerül a boltokba | S.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu