A Witcher második, a Tündevér alapján készülő évadjában vajon lesz majd elég harc a szörnyekkel?

MOZI HÍREK – Ez az évad a Tündevér című regényen alapul, amiben nincs túl sok szörny, viszont mégis, pont a szörnyek elleni harcra fektetnek majd az új Vaják évadban nagyobb hangsúlyt a készítők, hogy a játékok rajongóinak kedvében járjanak.

 

Ha a The Witcher-sorozat első évadából hiányoltad a szörnyeket és a csatákat, az új Vaják epizódok igyekeznének csillapítani a vérszomjadat, hiszen ezúttal az új évadban sokkal több vér fog folyni majd, hogy a saga rajongóinak kedvében járjanak.

A megerősítés Lauren Hissrichtől, a második évad szerzőjétől és producerétől érkezett. Ami kétségkívül szembetűnő, hiszen az új epizódok Andrzej Sapkowski Tündevér című regényén alapulnak, amely nem éppen a szörnyek számával tündököl.

„A Tündevér szinte egyáltalán nem tartalmaz szörnyeket” – említette Hissrich. „Nincs túl sok, de a játékokból tudjuk, hogy az emberek szeretik nézni, ahogy Geralt harcol, ezért a második évadban tovább folytatjuk a szörnyek számának növelését.”

A második évad nagyobb költségvetéssel készül, mint az első. A harcok megközelítése mellett lineárisabb narratívát is tartalmaz majd, a történetben az összes főszereplő nagyobb szerepet kap, beleértve az új arcokat is, és sötétebb hangvételű lesz. December 17-től élvezheted majd az új évadot a Netflixen.

Ami a videojátékot illeti, a The Witcher 3 új generációs konzolokon megjelenő ingyenes frissítésének még mindig nincs megerősített dátuma, de a sorozat által inspirált új DLC-kkel érkezik majd, és ezek nem kizárólag ezekre a platformokra lesznek elérhetőek.

Forrás: Redanian Intelligence

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu