Menu

Hamarosan előrendelhető lesz az Xbox Series X minihűtő

A Microsoft tényleg kihasználta az internetes mémeket: „ah, szóval szerintetek az új Xbox Series X konzolunk úgy néz ki mint egy hűtő… akkor értékesítsünk egy ilyen kinézetű hűtőt” – kb. ez a redmondiak gondolatmenete.

 

Jó, nem 1:1, valós méretű, konyhába való hatalmas fridzsiderszekrényről van szó (a Microsoftból kinézzük, hogy majd azt is megvalósítja… csak idő kérdése), hanem egy minihűtőről. Ez az egész komolyan egy mémként indult, de a Microsoft az E3-as előadása során már utalt arra, hogy megvalósítja a poénnak indult, ám mégis találó marketinges megoldásként nevezhető készüléket, amit az Ukinoc!-kal közösen teremtett meg. A LED lámpák és a felülete révén megtévesztésre hasonlít az Xbox Series X-hez.

Az Xbox hűtőcskében akár tizenkét doboznyi itóka is elfér, és két polc van az ajtajába szerelve. Az elején egy USB-portot találhatunk, és hálózatra is köthetjük egy DC-s adapterrel, így akár magunkkal is vihetjük a hűtőt, amit az Egyesült Államokban kizárólag a Target forgalmaz 100 dollárért (kb. 30 ezer forintért). Kanadában az Xbox Gear Store-ból lehet beszerezni (és ott decemberben kezdik kiszállítani a hűtőalkalmatosságot).

Az Xbox Series X replika minihűtő október 19-étől lesz előrendelhető, nemzetközileg pedig decemberben kezd eljutni az értékesítőkhöz. Európában is több országban is kapható lesz. Az Egyesült Királyságban a GAME árusítja 90 fontért (kb. 36 ezer forint); Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Írországban, Hollandiában, illetve Lengyelországban pedig az európai GameStop, a Micromania (ez főleg a franciáknak), illetve a hamarosan hazánkban is elstartoló Amazonon keresztül a Toynik fogja árusítani. Sajnos nincs tudomásunk arról, hogy Magyarországon ki is értékesítheti majd a hűtőt, amit nagy eséllyel a haszonkulcs miatt minimum 40 ezer forintért fogja majd eladásra kínálni… már ha lesz, aki tényleg importálni fogja a készüléket.

A Microsoft azt mondja, hogy minél több embernek szeretné elérhetővé tenni az Xbox Series X kinézetét kölcsönző minihűtőt, és regionális értékesítéseket is ígér 2022-től. Tehát lehet, hogy nekünk csak valamikor jövőre jut el a boltokba…

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu