Kiszivárgott a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition rendszerigénye?

Ha igaz a szivárgás, akkor fel lehet készülni arra, hogy az eredeti kiadásokhoz képest jóval izmosabb PC fog kelleni a három Grand Theft Auto futtatásához.

 

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition folyamatosan szivárog, de nem térünk ki az achievementekre, mert azért az nem nagy durranás (ez mondjuk a novemberre saccolt megjelenést még alá tudná támasztani), viszont az, hogy a GTA Forums oldalán az alloc8or néven futó felhasználó kiszivárogtatta a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas Unreal Engine 4-es változatához szükséges rendszerigényeket.

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64
  • Processzor: Intel Core i5-2700K vagy AMD FX-6300, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB VRAM-mal vagy AMD Radeon R9 280 3 GB VRAM-mal, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 45 GB

(és ezt nem írták, de gyanítjuk, hogy egy Rockstar Games Social Club-fiók is kelleni fog)

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 x64
  • Processzor: Intel Core i7-6600K vagy AMD Ryzen 5 2600, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB VRAM-mal vagy AMD Radeon RX 570 4 GB VRAM-mal, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 45 GB

 

Ebből még nem tudjuk eldönteni, hogy ócskán optimalizált portokról van szó, vagy esetleg tényleg nem csak a mobilos kiadást emelték át. Alloc8or kiszivárogtatott egy feltehetőleg sajtónak már kiküldött közleményből is pár részletet, így a next-gen újításokról is tudhatunk. Új megvilágítás, jobb környezet, megnövelt látótávolság, magasabb felbontású textúrák, Grand Theft Auto V-féle kezelési és célzásos rendszer; ezeket sorolta a Rockstar és a Take-Two. Még megemlítette, hogy a január ötödike előtt történő vásárlás a store.rockstargames.comról vagy a Rockstar Games Launcherből (RGL) egy tíz dolláros kedvezményt ad a következő, minimum tizenöt dolláros RGL-es vagy Rockstar Web Stores-os vásárlásunk során, igaz, a kedvezmény mindössze 16-áig él.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition valamikor idén jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re; az iOS és Android verziók pedig csak jövőre érkeznek.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu