The Day Before: itt a közösségi túlélőhorror trailere és megjelenési dátuma [VIDEO]

A játék számos fő játszható funkcióját mutatja be, és megerősíti a konzolokra való érkezését.

 

Az IGN YouTube-csatornáján keresztül bejelentették a MYTONA saját MMO túlélőprojektjének, a The Day Before-nak a megjelenési dátumát. A játék 2022. június 22-én fog megjelenni. Mindez a játék „megaeseménye” során történt, amely az IGN YouTube-csatornáján zajlott. Ezen a játékosok új játékmenet-felvételeket láthattak, miközben a projekt fejlesztéséről is tudomást szereztek.

A 2022 júniusi megjelenési dátum bejelentése mellett a MYTONA azt is megemlítette, hogy a The Day Before cross-platform lesz, és a jelenlegi és az előző generációs konzolokra is megjelenik. A fejlesztők megemlítették, hogy nagy figyelmet fordítottak a játékosok számos megjegyzésére, akik szívesebben játszanák a játékot konzolokon, mint PC-n.

A The Day Before egy új, nyílt világú MMO túlélőjáték, amely egy halálos, poszt-pandémiás Amerikában játszódik, amelyet húsra éhes fertőzöttek és egymást élelemért, fegyverekért és autókért gyilkoló túlélők lepnek el. A The Day Before PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series S/X-re érkezik, és a PvP és PvE elemeit ötvözi, hogy a játékosok felvehessék a harcot a többi játékos és a játék zombik ellen.

Emellett a MYTONA bejelentette, hogy a második belső csapatuk az Fntasticnél egy aszimmetrikus multiplayer horrorjátékon dolgozik Propnight címmel. Ez a játék lehetővé teszi a játékosok számára a túlélőket, akik a környezetben lévő tárgyaknak álcázhatják magukat, miközben elmenekülnek egy Chaser elől, akinek az a feladata, hogy levadássza őket.

A játékot kipróbálni szándékozó játékosok örömmel értesülhetnek arról, hogy a játék nyílt bétatesztje november 15. és 18. között zajlik a Steamen. Az Fntastic azt is bejelentette, hogy a játék már november 30-án megjelenik. Korábban a MYTONA csapata készített egy kérdés-feleletet a The Day Before-ról, amelyben a játék fejlődéséről és next-gen fejlesztéseiről beszéltek, ezt itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu