Gotham Knights: főszerepben Gotham város titkos vezetői [VIDEO]

A Court of Owls név alatt futó brigád jelentős szereppel bír a Gotham Knightsban, amin a WB Games Montreal (Batman: Arkham Origins) dolgozik.

 

A DC FanDome 2021 alatt bemutatták a Gotham Knightsot, illetve a Suicide Squad: Kill the Justice League-et is, és utóbbira a nap folyamán még vissza fogunk térni. Szóval a Gotham Knightsban a Court of Owls okozza majd a legnagyobb galibát: a titkos társadalomban persze anyagilag eléggé tehetős személyek vannak, és ebből adódóan van pénz bőven arra is, hogy jól felfegyverzett bérgyilkosokat (a képregényben Talon a nevük) is alkalmazzanak. (Úgyhogy nagy eséllyel többnyire őket fogjuk püfölni.)

A képregényekben tíz éve debütált, velencei bagolymaszkokat viselő elit mellett láthatjuk Oswald Cobblepotot is, akit Pingvinként is ismerhetünk. Neki meg több infója van, mint amit magától ki hajlandó bökni. Ezt persze a DC-s szuperhősök (Batgirl, Nightwing, Red Hood, Robin) nem hagyják annyiban, mert Batman helyét ők veszik át a történetben. Pingvin úr egy összeesküvés-elmélettel borzolja a kedélyeket, a négy főhős pedig egytől egyik belekeveredik a történetbe. Hangulatában pontosan azt hozza, amit a Warnertől el lehet várni, de ez nem egyenlő a játékmenettel.

Egy kulisszák mögötti videót is publikált a Warner, és itt kommentárt is hallhatunk Jim Lee-től (képregényes művész/kiadó, a DC vezető kreatívosa), Scott Snydertől (a The Court of Owls történetszál írója és társalkotója), Greg Capullótól (ő volt a másik alkotó), Patrick Reddingtől (a Gotham Knights kreatív rendezőjétől), illetve Ann Lemay-től (a Gotham Knights narratíváért felelős vezetőjétől). Rajtuk keresztül a főgonoszok eredettörténetét és inspirációját is megismerhetjük.

A Gotham Knights egyike volt a rengeteg felsorolható játéknak, ami áldozata lett a még ma is tartó pandémiának, ami következtében 2021-ről átesett 2022-re. Jövőre érkezik tehát PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (a kiadót ismervén 100%, hogy Denuvóval; Steamen lesz), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu