A Peacemaker trailer a John Cena által alakított karakter eredettörténetét vázolja fel [VIDEO]

A Peacemakerben, az Öngyilkos osztag spin-off sorozatában a rosszfiúk háttértörténetét ismerhetjük meg. Mi hozta létre ezt a „tesós Amerika Kapitányt”? (John Cena szavaival élve).

 

A Peacemakerrel vannak gondok… James Gunn az HBO új Max-sorozatában az erőszakos, békét kereső gonosztevőnket akarja megtanítani néhány életre szóló leckére. Vajon a ”bunkó, tesós Amerika Kapitány” képes lesz változtatni a szokásain? Hamarosan megtudhatjuk… Nézd meg John Cenát és a stábot az új trailerben a DC FanDome-on, ahol az is kiderült, hogy a sorozat 2022. január 13-án debütál.

Múlt héten Cena a Twitteren osztotta meg az új posztert és az izgatottságát, és így ujjongott: „Annyi minden van, amiért izgatott lehetünk a Peacemaker miatt, és amiért annyi F#SZA BÉKÉT CSINÁLHATUNK! A hivatalos @DCpeacemaker teaser trailer jövő héten debütál a #DCFandome-ban!!!”.

Mit várhatunk az új sorozattól? „Nos, a történeten keresztül megtudhatod, honnan jött a Peacemaker” – mondta Gunn a múlt hónapban a Variety-nek. „Van egy pillanat az [Öngyilkos osztagban], amikor Bloodsport az apjáról beszél, és hogy milyen volt az apja, és bevágtunk egy képet Peacemakerről, és Peacemaker bólogat. Ez a magja az egész Peacemaker-sorozatnak. Tehát láthatjuk Peacemakert az apjával, akit Robert Patrick alakít, hogy honnan jött, mit tett, mit jelent ez neki, és hová tart mindezek után. Mert ő nem egy gonosz ember, csak egy rosszfiú. A filmben valahogy menthetetlennek tűnik. De szerintem több van benne. Nem volt lehetőségünk úgy megismerni őt [az Öngyilkos osztagban], mint ahogyan a többi karaktert megismertük. Szóval erről szól az egész sorozat. Legalább nyolc epizódra volt szükségem, hogy ezt megtehessem.”

Gunn elismeri: „A „vakfoltjai” elég szörnyűek, és vannak más dolgok is, amelyek terén elég tudatlan. Ő tipikusan olyan srác, akivel együtt nőttem fel Missouriban, és nem különbözik senkitől, akit ismerek. A tévében mindenki teljesen jó vagy teljesen gonosz, bár vannak nagyszerű sorozatok, amelyek nem ilyenek, és szórakoztató volt egy olyan főgonoszt készíteni, akinek sok árnyalata van”.

Hogyan jellemzi Cena a Peacemakert és a sorozatot? „Ez a fickó egy hangos, ellenszenves, „tesós” seggfej. Ez szívás. De miért? Mikor vált ilyen köcsöggé, és mit jelent ez? Ebben még sok mindenbe bele lehet merülni.”

Az HBO Max sorozatában a Peacemaker eredetét és későbbi küldetéseit láthatjuk majd, John Cena mellett olyan színészekkel egyetemben, mint Steve Agee, mint John Economos, a Belle Reve-i fegyház igazgatója és Amanda Waller segítője; Danielle Brooks, mint Leota Adebayo, akit James Gunn úgy jellemzett, mint a sorozat társvezetőjét, akinek politikai nézetei eltérnek Peacemakerétől, Robert Patrick, mint Auggie Smith, Peacemaker apja; Jennifer Holland mint Emilia Harcourt, az NSA ügynöke, aki Amanda Waller segítője, Freddie Stroma mint Adrian Chase AKA Vigilante, egy kerületi ügyész és bűnüldöző, aki gyorsan gyógyul a sérülésekből, és Chukwudi Iwuji mint Clemson Murn, egy zsoldos, aki a múltban Amanda Wallernek dolgozott. Gunn azt is megígérte, hogy néhány Task Force X cameo-t is láthatunk majd, amire nagyon számítunk!

A Peacemaker január 13-án debütál, és 8 epizódból áll majd – derült ki a DC FanDome-on.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu