A The Last of Us forgatási fotóján Pedro Pascalt Joelként láthatjuk

MOZI HÍREK – A The Last of Us forgatásán készült forgatási fotón szemből láthatjuk Pedro Pascalt az apokalipszis túlélőjének, Joelnek a ruhájában.

 

Pedro Pascalt a The Last of Us főszereplőjeként, Joelként szúrták ki egy új, kulisszák mögötti képen. Bár Pascal karakterét nemrég egy hivatalos képen is megmutatták a közelgő videojáték-adaptációból, az csak hátulról volt látható, ez az új kép a forgatásról viszont szemből mutatja be a színészt jelmezben.

Bár a kép messze nem olyan lenyűgöző, mint a hivatalos felvétel, ismét megmutatja, hogy a népszerű videojáték világát milyen pontosan elevenítik meg élőszereplős formában. Bár ez az új felvétel kissé szemcsés, és Pedro Pascal maszkkal takarja el az arcát, maga a jelmez közel azonos a The Last of Usban szereplő Joelével, a kép pedig megerősíti, hogy a színész minden bizonnyal jó választás a szerepre.

A Naughty Dog által fejlesztett és a Sony Computer Entertainment által kiadott The Last of Usban a játékosok Joel, egy csempész szerepében találják magukat, akinek az a feladata, hogy egy tizenéves lányt, Ellie-t kísérje át a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokon. A játékosoknak lőfegyvereket és rögtönzött fegyvereket, valamint lopakodást és más taktikákat kell alkalmazniuk, hogy megvédjék magukat az ellenséges emberekkel és vérszomjas élőhalottakkal szemben, akiket a Cordyceps gomba egy mutáns törzse fertőzött meg, amely az egész országban elterjedt. A The Last of Us-t minden idők egyik legelismertebb videojátékának tartják, a kritikusok dicsérték az színvonalas narratívát és a karakterek kidolgozását, tehát olyan elemeket, amelyeket könnyű lenne átültetni a videojátékok világának pixeleiből egy élőszereplős, filmsorozatos adaptációba.

Bár vizuálisan minden bizonnyal úgy tűnik, hogy a The Last of Us pontosan leképezi majd a forrásanyagot, az alkotó Neil Druckmann elárulta, hogy a tévésorozat adott esetben eltér majd a videojátéktól. „A események és dialogusok néha elég közel maradnak” – magyarázta nemrég Druckmann. „Vicces, ahogy az HBO forgatókönyveiben ott látom a játékaimból származó párbeszédeimet. Néha pedig nagymértékben eltérnek, ami sokkal jobb hatást kelt, mert más médiummal van dolgunk”.

Druckmann részvétele az adaptációban megnyugtathatja a rajongókat, hiszen a The Last of Us alkotója nemcsak íróként és producerként, hanem rendezőként is a fedélzeten lesz, és nemrég megerősítették, hogy Druckmann fogja irányítani a készülő sorozat több epizódját.

A sorozat főszereplői Pedro Pascal lesz Joel, a makacs túlélő, akit a múltjának traumái gyötörnek, és Bella Ramsey, mint Ellie, a 14 éves lány, aki dacos és dühös, de mégis összetartozásra vágyik. A mellékszereplők között Gabriel Lunát találhatjuk Tommy-ként, Joel öccseként; Merle Dandridge Marlene-ként, a Fireflies ellenállási mozgalom vezetőjeként; Jeffrey Pierce Perry-ként, egy karanténzónában élő lázadó; és Anna Torvot Tess-ként, egy másik túlélőként és Joel csempészpartnereként.

A The Last of Us első évada várhatóan 2022-ben debütál az HBO-n. A sorozat a Sony Pictures Television, a PlayStation Productions, a Naughty Dog, a The Mighty Mint és a Word Games közös produkciója. Ez az egyike a videojátékos adaptációknak, amely a Sony berkeiből származik.

Forrás: The Last of Us News

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu