Még ijesztőbb Giancarlo Esposito a Far Cry 6 első PlayStationös grafikájával! [VIDEO]

Egy videóban a Sony első konzoljának grafikájával mutatja be a Ubisoft legújabb játékát: a Far Cry 6-ot.

 

A videojátékok világa egyre elképesztőbben élethűvé válik, de a közösség továbbra is olyan érdekességekkel örvendeztet meg minket, amelyek időről időre megmosolyogtatnak. A mai videojátékok régebbi grafikához való igazítása nem újdonság, sőt, a Bloodborne rajongói még egy játszható „demake”-et is véghezvittek a FromSoftware címéből.

Ezúttal a Far Cry 6-ot érintette az átalakítás. A YouTube felhasználó, Jackarte módosította a Ubisoft cím eredeti trailerének grafikáját, így képet kaphatunk arról, hogyan nézhetett volna ki a Far Cry 6 az eredeti, első PlayStation konzolon.

Az aktuális modelleket és textúrákat sokkal egyszerűbbekre cserélték, tartva magát azokhoz a 3D-s címekhez, amelyekkel a Sony első konzolján játszhattunk. A munka itt nem áll meg, hiszen a hangot is módosították, hogy alkalmazkodjon az alacsony felbontáshoz, a hangminőség kevésbé jó, és a zene megszólalása után hangos zajt hallunk.

A Giancarlo Esposito által játszott gonosztevő, Anton Castillo félelmetes megjelenése ellenére nem ez az az aspektus, amely a legtöbb vitát generálta a cím körül, amelynek még a PETA tiltakozásával is meg kellett küzdenie.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu