Macaulay Culkin vajon szerepel a Reszkessetek, betörők! rebootban? A volt gyereksztár világosan válaszolt! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A „Home Sweet Home Alone” (a Reszkessetek, betörők! rebootja) idén novemberben érkezik a Disney+-ra, és bár a film trailere megerősítette az 1990-es eredeti film egyik visszatérőjét, Macaulay Culkin tisztázni akarta, hogy ő nem szerepel benne.

 

A Home Sweet Home Alone trailerének érkezése ma számos beszélgetést váltott ki a közösségi médiában, és nem kifejezetten jó értelemben. Az 1990-es Reszkessetek, betörők! című film Disney+ rebootja újra előveszi az otthon egyedül maradt kisfiú (Macaulay Culkin) történetét, akinek az egész családja nyaralni megy, és meg kell védenie az ingatlant a helyi betörőktől, és bár rengeteg beszédtéma felmerült, az egyik, ami kiemelkedett, az Devin Ratray megjelenése volt a trailerben, aki látszólag újra eljátssza Buzz McAllister szerepét, aki az eredeti filmben Macaulay Culkin Kevinjének idősebb testvére volt. Ez persze felvetette a kérdést, hogy vajon Macaulay Culkin is feltűnik-e a filmben.

Úgy tűnik, hogy Macaulay Culkin nem akarta megválaszolatlanul hagyni ezt a bizonyos kérdést a levegőben lógni, és Twitter-fiókján megerősítette, hogy nem kap szerepet a Home Sweet Home Alone-ban. Azt írta: „Hé, mindenki! Csak egy figyelmeztetés, mivel ma sokszor kaptam ezt a kérdést: NEM szerepelek az új Reszkessetek, betörők! rebootban. Minden érintettnek sok szerencsét kívánok azonban”.

A trailerre adott online reakciókat elnézve, valószínűleg az ő javára írható, hogy semmilyen módon nem vesz részt a filmben, mivel nem úgy tűnik, hogy bárki is pozitívan jönne ki ebből a filmből. Bár egy filmet nem lehet mindig a trailere alapján megítélni, és sok filmnek sikerült már a kezdeti rossz hangulatból rácáfolnia a kétkedőkre, a Home Sweet Home Alone-nak komoly filmes varázslatra lesz szüksége ahhoz, hogy legyőzze a már most rá irányuló mindenható gyűlölethegyet, ami sok tekintetben emlékeztet a Ghostbusters 2016 trailerének reakciójára. Ha visszagondolunk arra a nem túl jó fogadtatású trailerre, az hamar az egyik leggyűlöltebb trailer-videó lett a YouTube-on, háromszor annyi nem tetszést kapott, mint tetszést az oldalon. Bár a nézettségi szám jelenleg jóval alacsonyabb, a Home Sweet Home Alone arányai nagyjából megegyeznek, ami nem jó előjel.

A trailerrel kapcsolatban az az általános vélekedés, hogy a film gyakorlatilag az eredeti Egyedül otthon című film újraforgatása, csakhogy a család most brit, a betörők egy férfi/női csapat, és a csapdák, amelyek 1990-ben olyan ötletesek és egyediek voltak, az új változat trailerében nagyjából ugyanolyanok, kiszámíthatóak és unalmasak. A film sztárjai, köztük Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki és Chris Parnell, egyszerűen nem rendelkeznek Catherine O’Hara, Macaulay Culkin, Daniel Stern, Joe Pesci és társai, illetve a John Hughes-filmek egészének varázsával.

Bár a Disney november 12-én a Disney+ nap részeként fogja bemutatni a Home Sweet Home Alone-t, talán abban reménykednek, hogy az egyidejűleg érkező Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája, a Dzsungeltúra, egy új Olaf rövidfilm és rengeteg bejelentés – melyek között a pletykák szerint egy Howard The Duck animációs sorozat hivatalos bemutatása és egyéb Marvel finomságok is szerepelnek – sikerül majd megnyugtatniuk azokat, akik mind alaposan csalódni fognak a Home Sweet Home Alone-ban.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu