Menu

Bárki szabadon megnézheti a Twitch-en debütáló Arcane első epizódját

MOZI HÍREK  – Budapest, 2021.10.18. – A Riot Games első animációs tévésorozata, az Arcane világpremierjére magyar idő szerint november 7-én, vasárnap, 03:00 órakor kerül sor a Netflixen. Az első epizódot a Twitch-en lehet majd társ-stream, azaz a co-streaming keretein belül közvetíteni, ezzel az Arcane az első olyan Netflix-sorozat, amely ilyen rendhagyó módon debütál.

 

A globális bemutatót több mint 30 országot képviselő streamerek és influencerek közvetítik, valamint mindenki számára nyitott a co-streaming, így a rajongók az Arcane debütálását élőben ünnepelhetik a saját közösségükkel.

Azok a rajongók, akik bekapcsolódnak a Twitch-en zajló digitális közös nézői eseménybe, Twitch Dropok formájában exkluzív játékbeli tárgyakat kapnak a Riot játékaiban.

 

Brandon Miao, a Riot Games illetékes munkatársa így nyilatkozott: “Az Arcane elkészítésében nagy szerepet játszott a globális játékosbázisunk érdeklődése a mélyebb történetmesélés iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy az első epizódot közösségként együtt nézhetik meg. Az esemény megtervezésekor szerettük volna elmosni a határokat a klasszikus szórakoztatás és az innovatív digitális megoldások között, amelyek növelik a játékosok bevonódását világszerte, valami újat és könnyen elérhetőt hoznak létre.”

 

Bár az Arcane a League of Legends bajnokainak háttértörténeteit mutatja be, a sorozatot úgy tervezték, hogy önmagában is megállja a helyét, mint egy összetett világ, tele erkölcsi döntésekkel, lélegzetelállító animációval és izgalmas történetmeséléssel.

 

Az Arcane premierje a League of Legends rajongók globális ünnepségének számít, amely a 2021-es League of Legends világbajnokságot – egy olyan eseményt, amelyet tavaly közel 50 millió néző látott egyidejűleg – és a Riot első televíziós műsorát egyesíti. A műsor teljesen új módon ötvözi a versenyt, a szórakozást és a játékot, ezzel kiszolgálva a Riot globális játékosbázisát.

 

Az Arcane-ről

A Netflix és a Riot Games az Arcane animációs eseménysorozattal a televízióba hozza a League of Legends jelenséget. A sorozat Kínában a Tencent videón is elérhető lesz, és ez a Riot Games első televíziós sorozata. Az Arcane a Riot világszerte népszerű League of Legends IP-jén játszódó animációs sorozat, amelyet a Riot Games a Fortiche Productions-szel közösen fejlesztett és gyártott.

 

A Riot Games-ről

A Riot Games-t 2006-ban alapították a világ leginkább játékos-központú játékainak fejlesztésére, kiadására és támogatására. 2009-ben megjelent első játéka, a League of Legends, amely világszerte nagy sikert aratott. A League a világon a legtöbbet játszott PC-játék lett, és az esport robbanásszerű növekedésének kulcsfontosságú mozgatója.

 

A League második évtizedének kezdetével a Riot tovább fejleszti a játékot, miközben új élményeket nyújt a játékosoknak a Teamfight Tactics, a Legends of Runeterra, a VALORANT, a League of Legends: Wild Rift és több folyamatban lévő munka által. A Runeterra fantáziavilágát multimédiás projekteken keresztül fedezi fel a zene, a képregények, a televízió és sok más területen keresztül.

A Riot emellett elindított egy kiadói csoportot, a Riot Forge-t, hogy külső fejlesztőkkel együttműködve további, a League univerzumában játszódó játékokat készítsen. A Forge első játéka a Ruined King: A League of Legends Story, egy történetközpontú, körökre osztott szerepjáték (RPG), amelyet az Airship Syndicate fejleszt.

 

A Brandon Beck és Marc Merrill által alapított és Nicolo Laurent Vezérigazgató által vezetett Riot központja a kaliforniai Los Angelesben található, és világszerte több mint 20 irodában 3000 Riotert foglalkoztat.

 

A Twitch-ről

A 2011-ben indult Twitch egy interaktív livestreaming szolgáltatás és globális közösség, amely minden nap összejön, hogy milliók interakcióiból egyedi, élő és kiszámíthatatlan élményeket hozzon létre. Az alkalmi játéktól és a világszínvonalú e-sporttól kezdve az anime-maratonokon át a zenei és művészeti streamekig mindenben elhozza az együttműködés örömét. A Twitch ad otthont a TwitchCon-nak is, az év legnagyobb közösségi eseményének, ahol több tízezer ember gyűlik össze, hogy együtt ünnepeljenek és összekapcsolódjanak másokkal, akik osztoznak érdeklődési körükben és szenvedélyeikben. A Twitch-en mindig élőben vagyunk. Maradj naprakész mindenről a Twitter-en és a Blogon.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu