A Gotham Knightsban öt frakció fog harcolni a város irányításáért, köztük a Baglyok Udvara is

A Warner Bros. Games montreali videojátékának világát még csak most kezdték el megmutatni.

 

Múlt hétvégén végre kaptunk egy új trailert a Gotham Knightshoz. A Warner Bros. nem volt túl bőkezű a játékmenetről szóló hírekkel, de végre kiadtak néhány videót, amiben bemutatják a Baglyok Udvara (Court of the Owls) fontosságát a Batman-univerzumban játszódó új kalandban. Most a videojáték webes portálján keresztül kiderült, hogy ez csak egy az öt frakció közül.

Mi a maradék négy? Erre nincs válasz, bár valószínűleg az egyik ilyen harcoló fél a Gotham City-i rendőrség, amelynek a játékosoknak vissza kell majd adniuk a város irányítását az akció-RPG-ben. A továbbiakban a DC képregényekben nagy jelentőséggel bíró más titkos társaságokkal spekulálhatunk, mint például a Szent Dumas Szent Rendje vagy az Árnyak Ligája. Másrészt tavaly már nyilatkoztak arról, hogy a videojátékban Gotham öt kerületét fedezhetjük fel több bűnözői frakcióval.

 

Gotham lovagjai

Visszatérve az udvarhoz, a Gotham Knights honlapján úgy mutatják be, mint egy titkos társaságot, amely szinte az alapítása óta irányítja Gotham Cityt. „A város történetének legrégebbi és leggazdagabb családjainak tagjaiból álló Udvar a gerinc, amely Gotham City történelmét alakítja, több mint két évszázadon keresztül irányítja a gazdagság és az ipar áramlását .”

A DC FanDome-ban megosztott trailer megerősítette a Sötét Lovag ismert arcai között a Pingvint is a videojátékban. Ugyanakkor egy évvel ezelőtt már láthattunk egy Mr Freeze elleni csatát egy játékmenet videóban, így nem zárhatjuk ki, hogy Batman legillusztrisabb gonosztevőiből összeállt valami társaság.

A következő hetekben várhatóan több hírrel is találkozhatunk erről. A Gotham Knights 2021-re tervezte a játék kiadását. Azonban kényszerítő okok miatt fejlesztők kénytelenek voltak 2022-re halasztani a megjelenést, pontos boltokba kerülési dátumuk nem ismert. A Suicide Squad: Kill The Justice League szintén új trailert dobott le a DC FanDome-on, és 2022-ben lesz a premierje.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu