Menu

Már el is készült a Bloodborne PC-s portja?

Ha ez igaz, akkor mindenféleképpen fel kell tennünk a kérdést: a Sony mégis mi a csudára vár a Bloodborne PC-s portjával?

 

Nick Baker, az Xbox Era podcast egyik műsorvezetője (Shpeshal_Nick néven) a névvel ellentétben egy PlayStation-féle pletykával rukkolt elő (ebben a videóban kb. másfél óránál kezd beszélni). Több eltérő forrásból több, másmilyen dolgot hallott a Bloodborne-nal kapcsolatban. Azt állítja, hogy az első rész (ami 2015-ben jött ki PlayStation 4-re) már készen is van, de azt már nem taglalta, hogy pontosan ki is volt „a portmunkás”; azt viszont ne felejtsük, hogy a Bloodborne-PC párosítást jó ideje halljuk már.

A Bluepoint Games esetében azt mondja, hogy ők dolgoznak a Bloodborne folytatásán, ami tényleg egybe is esne azzal, amit a stúdió mondott a Sony Interactive Entertainment alá jutás során: eredeti tartalmakon dolgoznak a Sony-felvásárlás óta, így a FromSoftware a Demon’s Souls remake után tényleg megbízhat a csapatban, hogy folytassa a japánok által megkezdett munkát. Ez bár nem lenne új IP, mégis valami eredeti lenne tőlük.

Baker hozzátette, hogy a Bloodborne első részéből egy PlayStation 5-ös remastert is talán megvalósíthat a Bluepoint Games, igaz, itt erősen jogos a feltételes mód alkalmazása, ugyanis itt csak alá próbálja támasztani azt, amit mások is hallottak ezzel kapcsolatban, viszont ő más forrásokból értesült. Ebben azért van ráció, mert az ICO és a Shadow of the Colossus PlayStation 3-as remastere, továbbá a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es remake-je is a Bluepoint Games nevéhez fűződik. Ez azért is jó ötlet, mert ezzel a stúdió „hozzá tudna szokni” az IP-hez, hogy aztán mindent bele alapon a folytatás után mind a tíz ujjunkat megnyalhassuk.

A Bloodborne PlayStation 5/PC pletykái már tavaly júniusban felbukkantak. Ha lesz PlayStation 5-ös verzió, ez a Sony stratégiáját látván nagy eséllyel Director’s Cut alcímmel érkezne, de azért (mint mindig) ki kell emelnünk, hogy mindez nem hivatalos!

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu