A The Witcher 3 PS5-re és Xbox Series X | S-re nagyon közel van: Már megkapta a korhatár-besorolást!

A The Witcher 3 új generációs verziója bekerült a PEGI-be, ami általában a közelgő megjelenést jelzi.

 

The Witcher 3: Wild Hunt az elmúlt évtized egyik legfontosabb videojátéka, és egy olyan javaslat, amely közvetlenül befolyásolta az iparágat és a nyílt világok megközelítését és szemléletét. Most a CD Projekt RED címe az új generációra készül, a megjelenési dátum pedig közelebb lehet, mint gondolnánk.

Ezt jelzi, hogy a héten bekerült az európai korhatár-besoroló testület, a PEGI listájára. A PS5 és Xbox Series X | S verziók is benne vannak, méghozzá az Év játéka kiadáson belül. Ez általában akkor szokott megtörténni, ha egy játék közel van a megjelenéshez, ami azért feltűnő, mert nem ismert hozzávetőleges hivatalos dátum.

Egyesek összekötik ezt a hírt a Netflix sorozat második évadának közelgő érkezésével, amelynek premierje december 17-én lesz a platformon. Ez jó alkalom lehet arra, hogy a játék rajongói érdeklődjenek a sorozat iránt, és azok, akik a Netflix produkciójának köszönhetően ismerték meg a franchise-t, ki merjék próbálni a címet.

Egyelőre csak az új verzióról tudunk, amely tartalmazni fogja az összes letölthető tartalmat, plusz néhány új, a sorozathoz kapcsolódó, az előző generációt is elérő tartalmat. Technikai szinten vizuális fejlesztésekkel fog rendelkezni, kompatibilis lesz a ray tracing technológiával, és jelentősen javulni fog a betöltési idő a konzolokon.

Geralt de Rivia kalandjainak harmadik számozott része annak idején senkit sem hagyott hidegen, az új verzió pedig ideális alkalom lehet arra, hogy beszerezzük a kesztyűt, ha eddig még nem volt rá lehetőségünk. A The Witcher 3-ról szóló elemzésünk rávilágított arra, hogy egy kihagyhatatlan címről van szó, az utóbbi idők egyik legpazarabb és legjobban ajánlott RPG-jéről.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu