Micsoda?! Jön a God of War PC-re?! IGEN! És már azt is tudjuk, mikor érkezik! [VIDEO]

A God of Warból majdnem 20 millió játékot adtel el PS4-en, vajon hány példányban fog elkelni PC-n? A SIE Santa Monica stúdió az adatot a videojáték Steam és Epic Games Store-on való megjelenésének bejelentésével ünnepli. Igen, jön a 2018-as God of War PC-re!

 

Elöször is gyorsan essünk át a lényegen: a játék trailerének végén rántatotta le a Sony a leplet a PC-s megjelenésről: egészen konkrétan

2022 január 14-én lát napvilágot a God of War PC-s verziója,

magyarán, az új év második hetének végén már a PC-sek is az idős Kratos bőrében kalandozhatnak fiával a messzi északon.

A God of War PC-s megjelenésének bejelentése után a SIE Santa Monica Studio megerősítette, hogy a videojátékból a 2018-as megjelenés óta, idén augusztusig már 19,5 millió példányt adtak el, amivel a PlayStation 4 generáció egyik legnagyobb exkluzív slágere lett.

A videojátékról további statisztikai adatokat nem közöltek, például azt, hogy hány játékos töltötte le a Kratos főszereplésével készült kalandot, vagy hogy a PS4-felhasználók összesen hány órát töltöttek a skandináv vidékeken Spárta szellemével és fiával.

Az viszont biztos, hogy ez a számadat hamarosan minimalizálódik az eladott példányok áradata előtt, amely a God of War számítógépes megjelenésével várható a két fő áruházon, a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül. Ebben az értelemben, és ahogyan arról néhány perccel ezelőtt már beszámoltunk, a PlayStation csapata a legjobb PC-s fejlesztések csúcsán álló kalandot akart kínálni a platform felhasználóinak: 4K, feloldott frame rate, ultrapanorámás monitorok támogatása stb.

Ez az adat néhány héttel a God of War: Ragnarok első gameplay trailerének bemutatása után érkezett , a kaland közvetlen folytatása, amellyel a SIE Santa Monica Studio befejezi a főhősök kalandjait az északi népek mitológiáján keresztül.

A God of War: Ragnarok PS5-re és PS4-re kerül a boltokba, egyelőre semmit nem mondtak a PC-s landolásról, egész 2022-ben. De addig is elolvashatod a God of War (2018) elemzését, hogy eldönthesd, csatlakozol-e a játék 19,5 millió tulajdonosához, vagy az elsők között merészkedsz a címbe, amikor az PC-re kerül.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu