King Arthur Knight’s Tale: megjelenési dátum és gameplay videó a magyar fantasy RPG-hez [VIDEO]

A Van Helsing hihetetlen kalandjai magyar szerzőinek új játéka: King Arthur Knight’s Tale versenyszerű többjátékos móddal bővül.

 

Miután közel egy évig mészároltunk szörnyeket az Artúr király mítoszán alapuló sötét fantasy világában, az ígéretesnek tűnő King Arthur: Knight’s Tale fejlesztői most bejelentették a végleges verziójának megjelenési dátumát a PS5 és Xbox Series mellett a Steamen is. X | S. A NeocoreGames új játéka jövő év elején fejezi be a korai hozzáférés időszakát, és 2022. február 15-én adja ki az 1.0-s verzióját.

Ehhez egy maréknyi fejlesztés és új tartalom is társul majd, többek között a sztorimód, több mint 30 hős, akik közül hat különböző osztály alapján választhatunk, sőt, még egy opcionális PvP módot is kapnak azok, akik szeretnek más játékosok ellen harcolni. Az izgalmas saga, A Van Helsing hihetetlen kalandjai, az Artúr királyért felelős csapat: Knight’s Tale elkötelezett a fordulóalapú harcrendszer mellett, amely megköveteli, hogy tökéletesen kombináljuk hőseink képességeit, hogy megmeneküljünk az egyre nagyobb kihívást jelentő csatákból. Ez a taktikai kihívás még jelentősebb lesz, ha összemérjük erőnket más játékosokéval, ami egy olyan újdonság, amit a rajongók decembertől kezdve PC-n is kipróbálhatnak, amikor a Steam Early Access frissül az első PvP-csatákkal.

A King Arthur 1.0-s verziója: Knight’s Tale tartalmazza majd:

  • A teljes történet kampány
  • Több mint 30 játszható hős és hat különböző osztály
  • 30-ra emelt szinthatár
  • Több mint 50 küldetés
  • Kampány utáni végjáték mód
  • Opcionális PvP mód
  • Teljes OST
  • Digitális játékbeli jutalmak a Kickstarter támogatóinknak
  • Eredmények

A híreket egy új játékmenet-videó kíséri, amelyből élőben láthatjuk a különböző karakterosztályokat, amelyekhez hozzáférhetünk majd, valamint azt, hogyan kezelhetjük felszerelésüket, képességeiket és egyedi tulajdonságaikat. Ennek értelmében a Neocore csapata kiemeli, hogy az egyes csaták másképp oldhatók meg attól függően, hogy milyen karaktert irányítunk és milyen tárgyak vannak a készletünkben.

King Arthur: Knight’s Tale több mint 50 féle ellenséggel fog szembesíteni minket a maguk sajátosságaival, valamint tíz boss-szal, akik azt ígérik, hogy szenvedni fogunk ebben a sötét fantasy világban. A King Arthur: Knight’s Tale végleges változata 39,99 $ / euró lesz, és több mint 50 küldetést, a maximális szint 30-ra való emelését (a korai hozzáférésben látottakhoz képest) és az eredeti hangsávot is tartalmazza majd.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu