BloodRayne ReVamped, BloodRayne 2: ReVamped: mikor tér vissza Rayne a konzolokra?

A PC-s felújítások után konzolokra is átszökken a BloodRayne, de eddig a Ziggurat Interactive (a kiadó) és a Big Boat Interactive (a fejlesztők) nem közölték, hogy pontosan mikortól keressük a két játékot…

 

Eddig nem nagyon pontosították, hogy a lassan másfél-két évtizede megjelent BloodRayne első és második része mikor is látogat el PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. (PC-re azért nem, mert arra már korábban megjelent a két játék újabb kiadása, csak ott Terminal Cut alcímmel.) Az is fix volt, hogy a Limited Run Games korlátozott példányszámban polcra tehető változatot is fabrikál mind a három platformnak. Most viszont már fix, hogy november 18-án mind a három konzolon felüti a fejét a két BloodRayne játék.

Egy hónapja, a konzolos kiadások bejelentésekor ezt írtuk: „A sajtóközleményben Michael Devine, a Ziggurat Interactive üzletfejlesztésért felelős senior alelnöke azt írta, hogy a BloodRayne első két részéből készített Terminal Cut felújítás fogadtatása kiemelkedő volt. A sorozat rajongói arra kérték őket, hogy a BloodRayne-t vigyék el más platformokra is, és a konzolos játékosoknak megadják azt a frissítést a ReVamped kiadásokkal, amit igényelnek.

A külső nézetes, horror-akció műfajú játékokban Rayne a főszereplő. Félig ember, félig vámpír femme fatale, aki igyekszik a nácik terveit asztalostól felborítani (majd megreggelizni a tervasztal mögött álló tisztekből), meg azért többet is megismerne a vámpírörökségéből. Ezt egy gyors tempójú akciózással, természetfeletti képességekkel, illetve a világot átölelő történettel kell elképzelni, így mind a két BloodRayne egy dinamikus, erőteljes élményt hoz magával.

A BloodRayne a rajongók mellett a kritikusok tetszését is elnyerte, és a Ziggurat Interactive szerint egy cross-média fenoména lett, mert a játékok mellett képregények és filmek formájában is feltűnt (igaz, a filmesítés mögött Uwe Boll keresendő). A BloodRayne: Revamped és a BloodRayne 2: ReVamped akár 4K felbontáson (3840×2160) is futhat, a jelenetek fel lettek skálázva, az engine szintjén belenyúltak a megvilágításba, és annak adataiba; a textúrák eredeti, nem tömörített formátumát is támogatja az engine a fejlesztéseknek köszönhetően. A tükröződések, a víz, a köd és az árnyékok effektjei is javultak.”

Úgyhogy, ha bolti verziót nem nagyon találunk, a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on és a Nintendo eShopon november 18-ától megtalálhatjuk majd a két BloodRayne új konzolos kiadását.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu