Menu

BloodRayne ReVamped, BloodRayne 2: ReVamped: mikor tér vissza Rayne a konzolokra?

A PC-s felújítások után konzolokra is átszökken a BloodRayne, de eddig a Ziggurat Interactive (a kiadó) és a Big Boat Interactive (a fejlesztők) nem közölték, hogy pontosan mikortól keressük a két játékot…

 

Eddig nem nagyon pontosították, hogy a lassan másfél-két évtizede megjelent BloodRayne első és második része mikor is látogat el PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. (PC-re azért nem, mert arra már korábban megjelent a két játék újabb kiadása, csak ott Terminal Cut alcímmel.) Az is fix volt, hogy a Limited Run Games korlátozott példányszámban polcra tehető változatot is fabrikál mind a három platformnak. Most viszont már fix, hogy november 18-án mind a három konzolon felüti a fejét a két BloodRayne játék.

Egy hónapja, a konzolos kiadások bejelentésekor ezt írtuk: „A sajtóközleményben Michael Devine, a Ziggurat Interactive üzletfejlesztésért felelős senior alelnöke azt írta, hogy a BloodRayne első két részéből készített Terminal Cut felújítás fogadtatása kiemelkedő volt. A sorozat rajongói arra kérték őket, hogy a BloodRayne-t vigyék el más platformokra is, és a konzolos játékosoknak megadják azt a frissítést a ReVamped kiadásokkal, amit igényelnek.

A külső nézetes, horror-akció műfajú játékokban Rayne a főszereplő. Félig ember, félig vámpír femme fatale, aki igyekszik a nácik terveit asztalostól felborítani (majd megreggelizni a tervasztal mögött álló tisztekből), meg azért többet is megismerne a vámpírörökségéből. Ezt egy gyors tempójú akciózással, természetfeletti képességekkel, illetve a világot átölelő történettel kell elképzelni, így mind a két BloodRayne egy dinamikus, erőteljes élményt hoz magával.

A BloodRayne a rajongók mellett a kritikusok tetszését is elnyerte, és a Ziggurat Interactive szerint egy cross-média fenoména lett, mert a játékok mellett képregények és filmek formájában is feltűnt (igaz, a filmesítés mögött Uwe Boll keresendő). A BloodRayne: Revamped és a BloodRayne 2: ReVamped akár 4K felbontáson (3840×2160) is futhat, a jelenetek fel lettek skálázva, az engine szintjén belenyúltak a megvilágításba, és annak adataiba; a textúrák eredeti, nem tömörített formátumát is támogatja az engine a fejlesztéseknek köszönhetően. A tükröződések, a víz, a köd és az árnyékok effektjei is javultak.”

Úgyhogy, ha bolti verziót nem nagyon találunk, a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on és a Nintendo eShopon november 18-ától megtalálhatjuk majd a két BloodRayne új konzolos kiadását.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu