FIFA 22: az EA több mint 30 000 felhasználót tiltott ki csalásért

FIFA 22: sokan egy glitchet használtak arra, hogy következmények nélkül feladják a mérkőzéseket. Az EA hét napos kizárással bünteti a csaló játékosokat.

 

Az Electronic Artsnak jelenleg az egyik legnagyobb értéke a FIFA 22, így igyekszik gondoskodni a játékosok élményeiről, többek között a tempó fenntartása érdekében. A nemzetközi szövetséggel folytatott harc közepette, amely arról szól, hogy a jövőben is használhatják-e a FIFA márkanevet, egyéb, a multiplayerrel kapcsolatos problémákat is javítanak.

Az EA Sports még mindig küzd a csalókkal az Ultimate Team módban. A probléma olyan súlyos, hogy bejelentették: több mint 30 000 FIFA 22 fiókot tiltanak le ideiglenesen a csalás miatt. Az eltiltás azonban csak hét napig tart, bár a FUT Champions-t ezen a héten is érinti.

 

 

A leírás szerint ezek a játékosok kihasználtak egy hibát a játékban, amely lehetővé tette számukra, hogy büntetés nélkül hagyják el a mérkőzéseket. A probléma mostanra megoldódott, de nem ússzák meg büntetlenül. A fejlesztők szerint azért teszik ezt, hogy továbbra is a pozitív játékmenetet népszerűsítsék (FAIR PLAY-nek hívják és a valódi sportvilágban is törekednek a betartatására  – a szerk.).

Ne feledjük, hogy az EA új sportjátéka igazi eladási siker világszerte. A vállalat tovább kívánja fejleszteni a termékét, bár a monetizáció és a mikrofizetés tekintetében nem terveznek változtatásokat.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu