Megjelenik PC-re a God of War, az előrendelések az egekbe szöktek a Steamen

A PlayStation exkluzív játéka, a God of War PC-re való érkezése hatalmas port kavart a Valve boltjában. Beválni látszik a Sony stratégiája.

 

Ez a hét egyik híre: a God of War végre PC-re is megjelenik. Az eddig PlayStation-exkluzív cím most már a Steam és az Epic Games Store megjelenési dátumát is megkapta, ahol a jövő év elején többféle fejlesztéssel jelenik meg. A PS4-en már több mint 20 millió eladott példány után úgy tűnik, hogy ez a szám a PC-s eladásokkal még tovább fog emelkedni.

Az első néhány órában a Santa Monica sikerjátéka máris a Steam eladási listájának élére került. Konkrétan a God of War előrendelései vezették az összes eladást a Valve boltjában, és a cikk írásakor még mindig nem esett ki a top 3-ból, pedig csak néhány órája jelent meg a platformon.

 

 

A Kratos és Atreus főszereplésével készült északi kalandjáték ezen változata 4K felbontás támogatásával és feloldott képkockasebességgel rendelkező, magas színvonalú grafikával rendelkezik majd. Ezen kívül bejelentették az Nvidia DLSS és Reflex támogatást, valamint az ultraszéles, 21:9-es képernyőkön való játék lehetőségét. Természetesen a Dualshock 4 és DualSense kontrollereket is kihasználhatjuk majd, de a játék lehetővé teszi a testreszabható billentyűzet- és egérvezérlést is.

 

 

A God of War Steamre és az Epic Games Store-ba való érkezése csak egy újabb példa a Sony új stratégiájára, amely már egy ideje szeretné játékait PC-re vinni. Bár az eredeti eszménykép szerint exkluzív játékok sosem érkeznek egyszerre PS5-re és PC-re, izgalmas jövő elé nézünk.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu