Itt az első trailer és a képek a Grand Theft Auto The Trilogy-ból! [VIDEO]

Végre betekintést nyerhettünk az újramasterelt Rockstar trilógiába, a Grand Theft Auto The Trilogy-be, kijött ugyanis egy trailer és egy rakás screenshot a játékokból.

 

A Rockstar már sokszor szívta meg a GTA: The Trilogy bejelentése körüli kiszivárogtatásokat, de ezúttal sikerült elkerülni az ilyen problémákat és ők maguk osztották meg az első trailert és képeket. Egy váratlan, meglepetésszerű poszttal ugyanis a fejlesztő csapat végre lehetővé teszi számunkra, hogy első pillantást vethessünk az újramaszterelés minőségére a játék első trailerével, valamint néhány eddig nem publikált képet is láthatunk, amelyek visszavisznek minket a GTA 3 GTA: Vice City és a GTA: San Andreas utcáira.

Ahogy a Rockstar által közzétett videóban láthatjuk, az ikonikus cég fejlesztői Liberty Citybe, Vice Citybe és San Andreasba repítenek minket csiszolt grafikával és részletes textúrákkal. Ebben az értelemben a stúdió a régi részek feelingje mellett a játékélményt és a kalandok vizuális minőségét is feljavítja, ami minden egyes platformon extra funkciókkal egészül ki.

A textúrák nem csak nagyobb felbontást kaptak, hanem némileg át is dolgozták  azokat, ami hatással lesz a karakterekre, fegyverekre, járművekre és az utcákra egyaránt. Továbbá még élethűbb megvilágítási rendszer kapunk, részletesebb árnyékokkal és tükröződésekkel, valamint a víz és más természeti elemek, például a fák vagy a bokrok lombozatának nagyobb realizmusa is jellemző lesz.

Persze a platformok között is különbségek lesznek, mivel az olyan rendszerek, mint a PS5 vagy az Xbox Series 4K felbontással és 60 FPS-t elérő képkockasebességget kapnak. Emellett a PC-s verzió támogatni fogja az NVIDIA DLSS-t. Másrészt a Nintendo Switch játékosok kihasználhatják majd az érintőképernyőt egy olyan felülettel, amely reagálni fog a felhasználó érintéseire, és használhatják a Joy-Con giroszkópját is.

A Rockstar azt ígéri, hogy alaposan feljavítják a játékélményt, így a GTA V kontroller elrendezését használják majd a régi GTA-k is. Ez különösen jelentős a GTA: San Andreas célzása, a fegyverkerék és a rádióállomások kiválasztása, valamint a minimapokon való jobb navigáció terén. Emellett a csapat azzal is megkönnyíti a játékmenetet, hogy lehetővé teszi, hogy egy küldetést azonnal újraindíthassanak, miután kudarcot vallottunk.

A franchise alkotói tanultak a korábbi játékokból és a Grand Theft Auto: The Trilogy-val igyekeznek a lehető legélőbb világot létrehozni: „Olyan világokat akarunk létrehozni, amelyeknél olyan érzésed van, mintha ott lennél és amelyek dinamikusak és sok más karaktert is tartalmaznak. Ahol nem minden csak pár textúra, ami körülötted és csak neked kel életre, hanem egy olyan hely, ami a lehető leghitelesebb, tele van történetekkel, karakterekkel, eseményekkel, illetve szórakoztató és izgalmas dolgokkal. „

A Grand Theft Auto: The Trilogy november 11-én jelenik meg digitális formátumban (a fizikai változatra december 6-áig kell várni), így egyértelmű tehát, hogy hatalmas az elvárás mindazon játékosok számára, akik vissza szeretnének térni a franchise régi részeihez. Ezért, miután az eredeti címeket eltüntették a PC-s, PlayStation-ös és Xboxos digitális boltokból, a saga atyjai a három legikonikusabb játékuk diadalmas visszatérését ígérik minden platformon.

A további részletekért (megjelenési dátum és PC-s specifikációk) olvassátok el cikkünket itt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu