Forza Horizon 5: Elérhető az előtöltés és hatalmas játékot mutat!

Óriási helyet kell felszabadítani a Forza Horizon 5-höz, ha el akarod indítani az előtöltést!

 

Szeptember végén a Playground Games nyilvánosságra hozta a különböző PC-konfigurációkat, amelyek lehetővé teszik a Forza Horizon 5 futtatását, és kiderült, hogy legalább 110 GB szabad lemezterületre van szükség, bár a játék pontos tömege nem ismert.

Az elmúlt 24 órában a Forza Horizon 5-öt előrendelő vagy az Xbox Game Pass-ra előfizető játékosok már előzetesen telepíthették a játékot, amely november 9-én lesz játszható. A játékosok így megismerhetik a cím kezdeti súlyát, amely minden egyes frissítéssel változni fog. Ne habozzanak ellenőrizni, hogy mennyi helyük van a merevlemezükön vagy az SSD-jükön, mivel a játék a várakozásoknak megfelelően hatalmas. PC-n és Xbox sorozaton 103 GB adatot kell letölteni. Xbox One-on ez az összeg 116 GB-ra emelkedik. A helyigény mellett a játékosok csatlakozása is komoly gondot jelent.

Ha azt tervezed, hogy a játékot a megjelenés után azonnal játszod, és rendelkezel optikai szálakkal, akkor a telepítés gyors lesz. Ha azonban gyengébb a kapcsolatod, érdemes megfontolni az előtöltés jóval korábbi indítását. A Forza Horizon 5 egy nyitott világú versenyjáték, amelyben a játékosok különböző versenyeken vezethetnek különböző járműveket. Várhatóan több mint 420 testreszabható jármű lesz elérhető a cím megjelenésekor, amely a bejelentés szerint Mexikóban játszódik majd.

Forrás: TheGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu