„Gondold végig, mit kívánsz!” – figyelmeztette Charlie Cox a rajongókat Daredevil visszatéréssel kapcsolatban

MOZI HÍREK – A Daredevil sztárja, Charlie Cox figyelmezteti a rajongókat, hogy Matt Murdock visszatérése az MCU-ban nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.

 

Charlie Cox továbbra sem hajlandó megerősíteni a pletykákat arról, hogy hamarosan visszatérne Matt Murdock szerepében az MCU-ban, de a Daredevil sztárja azt is elárulta, hogyan nézhet ki egy esetleges visszatérés a szerepbe. Charlie Cox három évadon keresztül a Netflix sikersorozatában, a Daredevilben nyújtott alakításával lenyűgözte a Marvel-rajongókat, és amióta a sorozat véget ért, sokan követelik, hogy az MCU-ban máshol is felbukkanjon újra. Rengeteg pletyka keringett róla, de hivatalos crossover egyelőre nem történt.

A SiriusXM The Pop Culture Spotlight című műsorának adott új interjújában Charlie Coxot ismét megkeresték azzal az ötlettel, hogy újra eljátszhatná Daredevil szerepét. Charlie Cox erről csak úgy tudott beszélni, hogy közben azt mondta, hogy ez „pusztán spekuláció”, ezzel egyértelművé téve, hogy még semmilyen hivatalos megkeresést sem kapott (kivéve persze, ha ez még mindig titok). Arra is figyelmeztette a rajongókat, hogy egy ilyen visszatérés nem biztos, hogy az lesz, amire számítanak, hiszen még ha vissza is térne a szerepbe, az Matt Murdock „újragondolt” változataként történhetne. Charlie Cox továbbá úgy érzi, hogy a karakter visszahozása azt kockáztatná, hogy a Daredevil által elhagyott magas színvonalat elrontja. Íme, amit az interjúban mondott, a Collideren keresztül:

„Ha lenne lehetőségem visszatérni Daredevilként, bárhogy is nézne ki, elképzelhető, hogy a karakter és a sorozat újragondolása lenne. Ha engem választanának erre a feladatra, akkor természetesen lesznek olyan elemek, amelyek ugyanazok maradnak. De az is lehet, hogy valaki mást választanak, és újraindítják az egészet… Óvatosnak kell lenned, hogy mit kívánsz. Visszajössz, és már nem olyan jó, vagy nem egészen működik, vagy túl sok idő telt el. Nem jön össze ugyanúgy. Nem akarod elrontani azt, ami már megvan. Ha soha nem térünk vissza, akkor is megvan ez a három nagyszerű szezon, és a harmadik szezonunk volt a legjobb. Szóval, a pálya felfelé ível. Rendkívül büszke és hálás vagyok azért, amink van”.

Függetlenül attól, hogy Charlie Cox mit mondott az interjúkban, sok rajongó meg van győződve arról, hogy a Pókember: Nincs hazaút című filmben is feltűnik majd a karakterként. A trailer egy pontján egy karakter látható, amint Tom Holland Peter Parkerének közelében egy asztalon papírokat csapkod le, és néhány rajongó azt feltételezte, hogy ez a személy Charlie Cox Matt Murdockja. Cox személyesen tagadta, hogy ez ő lenne, de ez nem akadályozta meg sok rajongót abban, hogy elhiggyék, hogy fel fog tűnni a filmben.

Lehet, hogy a többi Daredevil karaktert is láthatjuk majd felbukkanni máshol. Hasonló pletykák szerint Vincent D’Onofrio is visszatér Kingpin szerepében a készülő Sólyomszem sorozatban, és a közösségi média aktivitása miatt egyesek azt hitték, hogy a visszatérésével a Daredevil is visszatérhet. Hivatalosan nem jelentették be, hogy D’Onofrio más Marvel-projektekben is szerepelne, de világossá tette, hogy nagyon nyitott arra, hogy újra eljátssza ezt a szerepet, ha valaki a Marvel Studiosnál felhívná és megkérdezné.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu