Overwatch: McCree-t mostantól Cole Cassidy-nek hívják

Az Overwatch szereplőjének nevét számos vádaskodás és az igazgató elbocsátása okolta, akire a karakter utalt. Teljesen új történetet is kreáltak hozzá.

 

Az Activision Blizzardot körülvevő számos konfliktus után, amelyek a nők elleni erőszak vádjával kezdődtek, a cég megígérte, hogy megváltoztatja az Overwatch című videojáték egyik karakterének, McCree-nek a nevét, miután a rendezőt, akire a neve utalt, Jesse McCree-t, a zaklatás vádjait követően kirúgták. Ezzel eljutottunk ma Cole Cassidyhez, aki október 26-án érkezik a Blizzard játékába.

A vállalat a közösségi médián keresztül hozta nyilvánosságra a híres karakter új nevét. A név nem egyedül érkezett, hiszen a cowboy teljes újbóli bemutatkozáson esik át a játékban, és bár a videó rövid, és csak egyetlen képet mutat, egy teljesen új szinopszissal érkezik, amelyet Cole-nak és magának a játéknak szenteltek.

 

 

„Az első dolog, amit egy renegát elveszít, a neve, és ez a renegát már régen feladta” – olvasható Cole Cassidy leírásában. „A múltja elől való menekülés azt jelentette, hogy saját maga elől menekült, és ahhoz, hogy jobb Overwatchot csináljon, őszintének kellett lennie a csapathoz és önmagához.”

Egy ilyen leírás alapján szinte úgy hangzik, mintha egy teljesen új karakter lenne. Mivel azonban a stúdió részéről nem érkeztek további részletek, nem tudjuk, hogy Cole Cassidy megmarad-e a karakterről már ismert képességekkel.

Jeff Kaplan távozása, valamint a Blizzardon belüli több elbocsátás és lemondás óta az Overwatch új szakaszba lépett. Az Overwatch 2 eközben a tervek szerint 2022 nyara előtt jelenik meg a stúdiótól hallott legfrissebb információk szerint.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu