Menu

DOOM Eternal: 6.66-tal a hordával gyarapodhat [VIDEO]

Az id Software több mint másfél évvel a DOOM Eternal megjelenése után is kitartóan dolgozik a játékon, aminek a két részre bontott kiegészítője, a The Ancient Gods is már megjelent, és ezzel elvileg Doom Slayer, a főszereplő története is befejeződött.

 

(A franchise-é pedig szinte biztos, hogy nem: a Microsoft nagy eséllyel már tervez valami új felvonást; és mivel a Bethesda is már a redmondiaké, semmi sem állíthatja meg őket ebben… az id Tech engine megosztásában sem, erről korábban írtuk már, hogy a Microsoft ezt gyakrabban bevetheti.)

Az id Software a Twitteren bejelentette, hogy a DOOM Eternal következő frissítése a játékhoz méltó módon 6.66-os verziószámot ad a tavaly márciusban elrajtolt játéknak. Ez az update október 26-án, azaz kedden fog megjelenni. Ez elhozza a horda módot, teljesen új köntöst vesz magára a Battlemode, továbbá két új master pályával is erősíteni fog a jelenleg egyedüliként id Tech 7-es engine-en futó játék.

Júliusban változtatott pályát az id Software, amikor is bejelentette a stúdió, hogy az addig tervezett inváziós módról lemondtak, hogy cserébe egy egyjátékos móddal, a hordázással bővítsék a játékot (ezzel kapcsolatban lent egy videó is megtekinthető). Ezt a játékosok visszajelzésére, továbbá a pandémia okozta váratlan következményekre hivatkozva tette meg a stúdió. Ugyanekkor még azt is közölte a csapat, hogy a Battlemode átdolgozását is meg fogják valósítani, hogy a végeredmény egy versengésre építő, kompetitív, rangalapú struktúra legyen, miközben egy új pálya mellett több játékmenetbeli és balansszal kapcsolatos frissítést is meg fognak ejteni.

A Battlemode frissítéseiről részleteket még nem hallottunk, de nagy eséllyel hétfőn, tehát 25-én, egy nappal a frissítés megérkezte előtt ezt is be fogja pótolni az id Software, akikről azért bátran ki lehet mondani, hogy a DOOM franchise-ot megfelelően át tudták ültetni a modern közönség számára is.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu