Elképesztő, hogy a Hellblade fejlesztői meddig elmentek a realizmusért érdekében egy új játékukhoz! [VIDEO]

A Hellblade fejlesztője, a Ninja Theory kiadott egy kulisszák mögötti videót a Project Mara című, hamarosan megjelenő horrorjátékáról, amelynek középpontjában egy lehetetlenül realisztikus játékbeli lépcsőház fejlesztése áll.

 

A Project Mara kulisszák mögötti videóban a Ninja Theory „minden idők legrealisztikusabb videojáték-lépcsőjét” készíti el – méghozzá úgy, hogy még újra is alkották a lépcsőt a mo-cap stúdióban.

Hogy egyértelmű legyen, a klip inkább arról szól, hogy a fejlesztők a lehető legrealisztikusabbnak tűnő lépcsőt készítsék el a teljesítmény szempontjából; vagyis a lépcsőn fel- és lefelé járó karakterek mozgását, valamint a valódi emberek súlya alatt álló lépcsőház fizikáját. Ettől függetlenül a lépcső – és az egész lakás – pusztán grafikai szempontból is hihetetlenül jól néz ki. A Ninja Theory egy januári lenyűgöző trailerben még jobban belemerült a látvány ezen oldalába.

Miután a Project Mara hiperrealisztikus lakását in-engine megépítettük, a stúdiónkban centiről centire újraalkottuk a lakásban lévő fő lépcső egy részét” – olvasható a videó feliratában. „Ezt a hajszálpontosan kimért díszletet a virtuális produkciós színpadunkkal párosítva a lehető legrealisztikusabb és leghitelesebb megjelenítéshez rögzítettük.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu